Selfie

Tøffeste jenta i Aibel

Elektriker og kampsport. Klikk her for å se flere bilder. Camilla Mannes er samboer, og hun har et barn og et bonusbarn. Hun er opprinnelig fra Karmøy, men hun har jobbet på Aibel i Haugesund siden 2006. Camilla har fagbrev som elektriker. De siste 2,5 årene har jeg sittet på kontor, forteller hun. Her lager jeg … Continued

Elektriker og kampsport.

Klikk her for å se flere bilder.

Camilla Mannes er samboer, og hun har et barn og et bonusbarn. Hun er opprinnelig fra Karmøy, men hun har jobbet på Aibel i Haugesund siden 2006. Camilla har fagbrev som elektriker.

De siste 2,5 årene har jeg sittet på kontor, forteller hun. Her lager jeg arbeidspakker på elektro.

Treningsnarkoman

Til tross for at Camilla nå har fått seg jobb på kontor, så er hun ingen sofagris.

Jeg drevet med kampsport i 3 år. Jeg begynte med Brasiliask Jiu Jitsu. I den senere tid har jeg også begynt å trene Mixed martial arts.

Mixed martial arts (MMA) er en fullkontakt kampsport som tillater bruk av både slag og grappling teknikker, stående og på bakken, fra en rekke andre kampsporter.

Jeg skal gå den første MMA første kamp i Danmark den 7. februar. Jeg både gruer og gleder meg til dette.

Motiveres av fremgang

Jeg har ti treningsøkter i uka, forteller hun. Jeg motiveres veldig av fremgang. Jeg motiveres når jeg vinner kamper.

Samtidig motiveres hun også når hun ikke vinner.

Når jeg taper kamper, så drar jeg hjem og trener mer. Da har jeg en sterk motivasjon for å bli bedre.

Mange medaljer

Camilla har vunnet mange kamper.

Ja, det har blitt noen medaljer etterhver, forteller hun. Den gjeveste medaljen er kanskje 3. plass i EM i brasiliansk Jiu Jitsu.

Godt miljø

Selv om kampsportmiljøet i nærmiljøet er relativt lite, så er det et veldig godt miljø. Vidar Kvilhaug er blant initiativtakerne til MMA-milljøet i Åkrehavn på Karmøy.

Vidar er treneren min, og han har gjort utrolig mye bra for miljøet her, forteller Camilla. Til tross for at vi er en liten gjeng, har vi klart å få mange medaljer.

En familiesport

I Januar var Camilla og samboeren på ferie i Filipinene.

Her kombinerte vi ferie med trening på en kampsport-camp, forteller hun. Samboeren min driver også med kampsport, så det passet bra.

Mange planer

I tiden som kommer skal Camilla delta på mange stevner.

I november skal jeg delta på et kampsportstevne i Sverige. Jeg vurderer også EM i Portugal i januar, men her må jeg rett og slett ta en vurdering på om det blir for mye. Den viktigste kampen i tiden som kommer er MMA-kampen i februar.

Følg bloggen

Alle vennene til Camilla kaller henne en treningsnarkoman.

Nå har jeg også meldt meg opp til PT-utdannelse (personlig trener) forteller hun. Som du sikkert forstår, så er jeg veldig glad i trening.

I tillegg har hun også lansert en egen treningsblogg.

Jeg har begynt å blogge litt på ptcamilla.blogg.no. Ta gjerne en kikk, avslutter hun.

Om Ukas 2/4
enerWE.no er en nettavis for olje- og energibransjen. Vi skriver om det som opptar bransjen. Lesere av enerWE.no skal nå få et innblikk i hva oljearbeiderne gjør i fritiden.

Hver fredag vil vi publisere et intervju der vi setter fokus på fritiden. Ta kontakt med Ansvarlig redaktør i enerWE.no (chul@enerWE.no) dersom du jobber i oljebransjen. Vi ønsker et intervju med deg.