På bildet fra Venstre: Cecilie Sælen, Cecilie Husvæg, Hanne Damsgaard, Therse Aarnæs
Fotograf: Ivette Gintowt/Fotokreativ
På bildet fra Venstre: Cecilie Sælen, Cecilie Husvæg, Hanne Damsgaard, Therse Aarnæs Fotograf: Ivette Gintowt/Fotokreativ

Therese Aarnæs er årets Petro Lady

Hun har nå vært 11 år i Oceaneering, og er idag en del av ledergruppen i Norge der 4 av 5 er kvinner.

Publisert Sist oppdatert

Petro Lady of the Year er en pris som deles ut av Petro Ladies Club (PLC). PLC er opprettet med formål om å skape en arena for kvinner i olje-, gass- og energibransjen.

Petro Lady of the Year er en pris som deles ut til en betydningsfull kvinne i energisektoren som;

  • Inspirerer
  • Motiverer
  • Støtter andre i sitt nettverk med å utvikles og lykkes

Årets pris tildeles Therese Aarnæs (43) som er ROV Manager i Oceaneering.

Hun hadde erfaring fra flyindustrien som ansatt i SAS før hun gikk over til å "fly under havet". Hun har nå vært 11 år i Oceaneering, og er idag en del av ledergruppen i Norge der 4 av 5 er kvinner.

Som et av ledertalentene i bransjen har hun deltatt i Norsk Olje & Gass sitt karriereutviklingsprogram KUP. Therese har i dag ansvar for ca 350 ansatte, og drives av menneskene og folkene rundt henne og de gleder og utfordringer som finnes i bygge og utvikle team. Hun rekrutterer etter mottoet "hire for attude – train for skill".

Tidligere vinnere er Sidsel Lindsø (2016) grunnlegger av ExploCrowd og aktiv debattant i energisektoren, samt Åshild Hanne Larsen (2017), CIO i Equinor, og vinner av "Leader of the Year" på årets SHE Konferanse.

Under kan du lytte til podcast fra et arrangement i regi av Petro Ladies Club på ONS 2018.