Telemark Offshore satser tungt

Publisert

Du treffer dem på Subsea Valley.

Offshore nettverket satser offensivt på nasjonale og internasjonale subsea- og oljemesser for å markedsføre Telemarksbedrifter innen subsea- og offshoresektoren. Telemark offshore forbereder deltagelse på flere messer i 2014, skriver nettverket i en pressemelding.

2. og 3. april deltar virksomheter på Norges største subsea møteplass, Subsea Valley Conference i Oslo, i regi av Telemark Offshore.

Telemark vil ha en større del av veksten innen olje, offshore og engineering-markedet med ambisjoner om å øke omsetningen fra 6 milliarder i dag og videre styrking av Telemark som det 4. største fylket ifht antall ansatte i oljeindustrien. Telemark sysselsetter over 1200 oljearbeidere og er det fylket med flest forskere med doktorgrad.

Gjennom deltagelse på subsea- og oljemesser nasjonalt og internasjonalt er målsettingen å øke salget av produkter, tjenester og kompetanse fra Telemark.

Telemark Offshore satser tungt i 2014 på messer som en god arena for å synliggjøre det Telemark kan by på og gi bedriftene muligheter til å bygge verdifulle nettverk innenfor sektoren.

Subsea Valley Conference arrangeres for femte gang 2.-3. april 2014 i Telenor Arena. Konferansen har befestet sin posisjon som Norges viktigste møteplass for subsea-næringen. 11 virksomheter fra Telemark samles på en felles stand i regi av Telemark Offshore.

Det er:

  • Bilfinger Industrial Services
  • Ekstrand Verksted
  • FRAM Kjættingfabriken
  • Høgskolen i Telemark