Bilde av Dag Hoiland

Omstillinger gir muligheter

Krever erfaring og klokskap. Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres i Stavanger den 21. og 22. oktober. Målgruppen for konferansen er Finans, CEO, CFO, prosjektledere og forretningutviklere/salg/marked. Tradisjon tro, så intervjuer vi deltakere i forkant av konferansen for å bidra til nettverksbygging på tvers av selskapene. I dette korte intervjuet kan du bli kjent med Dag Hoiland (bildet), CEO … Continued

Krever erfaring og klokskap.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres i Stavanger den 21. og 22. oktober.

Målgruppen for konferansen er Finans, CEO, CFO, prosjektledere og forretningutviklere/salg/marked.

Tradisjon tro, så intervjuer vi deltakere i forkant av konferansen for å bidra til nettverksbygging på tvers av selskapene.

I dette korte intervjuet kan du bli kjent med Dag Hoiland (bildet), CEO i Avito Consulting.

Hva jobber du med?

Jeg er CEO i Avito Consulting AS. Våre kunder er operatører-, olje service- og leverandører til O&G industrien. Vi leverer tjenester som effektiviserer virksomheten gjennom å arbeide med tilpasninger og bygge bro mellom Ledelse, Organisasjon, IT og Arbeidsprosesser.

Alt dette selvfølgelig innenfor Ptil og andre sine rammer for virksomhet på Norsk sokkel. Det gir avkastning for kundene våre. Vi vokser sterkt og søker nye medarbeidere med O&G erfaring.

For å understreke en ny fokusert strategi, og at vi er i O&G industrien skifter vi navn til AvitoEnergy AS

Hva gjør du på fritiden når du ikke jobber?

Da drar jeg på tur med familien å vår seilbåt. Med den nyter vi nærområdene eller drar på litt lengre turer til Sverige, danmark eller færøyene og Lofoten.

Hva er din forventning til Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse?

Konferansen er i første omgang en møteplass, og jeg forventer selvfølgelig å treffe interessante personer fra bransjen.

I tillegg så ser vi alle at bransjen er i omstilling her hjemme, og vi er spent på å se hvordan de enklete selskapene takler denne situasjonen etter flere år med økende investeringer og høy oljepris.

Omstillinger gir muligheter, men skal gjennomføres med erfaring og klokskap.

Du treffer Dag Hoiland og mange andre på Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka og enerWE.no. Deltek Nordic er konferansens hovedsponsor.