Bilde fra konferanse
TEAM Nordmarka TEAM Nordmarka AS Foto: enerWE

Ola Morten Aanestad til ECC2015

Kommunikasjon i et globalt perspektiv.

Ola Morten Aanestad var ansatt i Stavanger Aftenblad fra 1986 til 2000, senest som avisens olje- og energimedarbeider. Han har også vært korrespondent med ansvar for Norge og Nord-Europa i den internasjonale oljeavisen Upstream (2000–2003), kommunikasjonsrådgiver i Oljeindustriens Landsforening (2003–2004) og informasjonssjef for naturgass i Statoil (2004–2005). Han var informasjonsdirektør i Statoil fra våren 2005 og fram til fusjonen mellom Statoil og Hydros olje- og energivirksomhet, som trådte kraft 1. oktober 2007, og i StatoilHydro fra 2007 til 2009. (kilde: wikipedia.no).

Nå er Ola Morten Aanestad ansvarlig for kommunikasjon for Statoil i Aberdeen. På Energy Communication Conference vil han dele sine erfaringer når det gjelder kommunikasjon i Norge vs. kommunikasjon i et globalt perspektiv. Han vil belyse likheter og ulikheter, utfordringer og muligheter.

Vi er veldig glade for at Ola Morten Aanestad har takket ja til å bidra på Energy Communication Conference 2015, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE og leder i programkomitéen for konferansen.

Vi ser frem til et veldig relevant og spennende foredrag.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS og enerWE.no.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner