Tibber omsatte for en kvart milliard i 2019

- Norske forbrukere er lei av strømleverandører som ikke fremmer innovasjon.

Publisert

Strømselskapet Tibber forteller i en pressemelding at de firedoblet omsetningen i 2019, og endte på 244 millioner kroner.

Tibber ble etablert i 2017, og administrerende direktør Edgeir Vårdal Aksnes mener god timing og et modent marked er avgjørende for den raske veksten.

Norske forbrukere er lei av strømleverandører som ikke fremmer innovasjon, og som opererer med urettferdige vilkår, priser og salgsmetoder

Edgeir Vårdal Aksnes

– Vår viktigste drivkraft er å hjelpe forbrukere med å bruke strøm på en smartere og mer bærekraftig måte. Appen vår gjør dette enkelt, noe brukerne har satt stor pris på. Norske forbrukere er lei av strømleverandører som ikke fremmer innovasjon, og som opererer med urettferdige vilkår, priser og salgsmetoder. Dette løser vår digitale tjeneste, som gir kundene kontroll over eget forbruk og full innsikt i pris. Vi kom rett og slett med riktig produkt til riktig tid, sier Vårdal Aksnes.

Han trekker spesielt frem elbil-satsingen som en av de store suksessene i fjor.

– Vi er med å gjøre det elektriske alternativet til det mest fordelaktige også økonomisk. For at et fornybart alternativ skal få en betydning må det grønne alternativet også være det beste for lommeboken, og det har vi fått til. En stor andel av elbilene i Norden bruker nå smartlading-mulighetene gjennom Tibber, sier Vårdal Aksnes.