Proactima søker Konsulenter med kunnskap om risiko og HMS

Proactima er et annerledes konsulentselskap!

Vi er nasjonalt anerkjent innen våre områder og har de flinkeste fagfolkene, jobber med de mest utfordrende prosjektene og med de mest spennende kundene. Fagutvikling er en kjerneverdi, og vi har som mål å definere fremtiden innen våre fagområder.

Proactima er nå i en spennende vekstfase og trenger å styrke laget. Derfor søker vi etter konsulenter med kunnskap om risiko og HMS.

I Proactima er vi opptatt av din fleksibilitet og balanse. Hos oss skal du kunne ha et godt arbeidsforhold tilpasset alle livets faser. Vi er opptatt av selvledelse og legger stor vekt på den enkeltes initiativ og interesser.

Vi har høy integritet. Våre ansatte tør å utfordre det etablerte og forenkle det komplekse. Vi er åpne og ærlige med stort engasjement og et godt arbeidsmiljø.

Litt om deg.  Du identifiserer deg med driverne og verdiene våre. Du har relevant, høyere utdanning og gjerne erfaring som konsulent. Du har god organisasjons- og forretningsforståelse, og evner å se sammenhengen mellom strategisk og operasjonelt nivå. Du er en dyktig relasjonsbygger som gir kunden trygghet for at Proactima leverer god kvalitet og høy verdi. Du er positiv og gir av deg selv.

Er du interessert? Har du spørsmål?

Ta kontakt med Trond Winther, daglig leder i Proactima, mobil +47 952 94 191.

Om Proactima

Proactima AS er et annerledes konsulentselskap som leverer tjenester innenfor områdene samfunnssikkerhet, risiko og HMS-ledelse. Selskapet er anerkjent som en ledende aktør innenfor sine områder, og har de største kundene innenfor olje- og gassektoren, kraftbransjen og samferdselssektoren. De cirka 70 konsulentene er fordelt på selskapets fire kontor: Stavanger (hovedkontor), Bergen, Trondheim og Oslo.