KAEFER Energy søker industrimalere

Vi er nå godt i gang med å planlegge bemanningen for de neste års kampanjer og søker i den forbindelse etter industrimalere fortrinnsvis med fagbrev.

KAEFER Energy er del av KAEFER Group, et av Europas største entreprenørselskaper. Konsernet omsetter for ca. 16 mrd. kroner og sysselsetter 27 000 ansatte over hele verden.

KAEFER Energy er en ledende leverandør til olje- og gassindustrien i Norge. Bedriften har rundt 800 ansatte innen ISO-fagene (Isolering, Stillas, Overflate), samt Innredning, HVAC og Engineering. KAEFER Energy har en omsetning på rundt 1,5 milliarder, og har store utbyggings-, vedlikeholds- og modifikasjonskontrakter, både on- og offshore.

Vi gjennomfører for tiden prosjekter på installasjoner som blant annet: Troll, Åsgard, Kristin, Valhall, Ula, Skarv og Martin Linge Hook UP. På land har vi store pågående vedlikeholdsprosjekter på Kårstø og Mongstad.

Industrimalere

Vi har et stort aktivitetsnivå både offshore og på land, spesielt innenfor industrimaling. Vi er nå godt i gang med å planlegge bemanningen for de neste års kampanjer og søker i den forbindelse etter industrimalere fortrinnsvis med fagbrev. Kandidater med mer enn 2 års dokumentert relevant erfaring vil også bli vurdert. Tilleggskompetanse innenfor passiv brannbeskyttelse, epoxy, og/ eller dokumentert kompetanse innenfor stillas eller isolering er en fordel.

Av personlige egenskaper ser vi etter deg som har gode samarbeidsevner, positiv serviceinnstilling og fagstolthet. Kort sagt, vi ser etter deg som er fleksibel og ønsker å levere varene.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktig lønn
  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Utviklingsmuligheter
  • Velferdsordninger

Vi har et høyt fokus på godt arbeidsmiljø, og gir gode utviklingsmuligheter til dyktige medarbeidere.

Oppstart etter avtale.