KAEFER Energy søker engasjerte og selvstendige arbeidsledere innenfor overflate og stillas

KAEFER Energy har økende oppdragsmengde, og søker derfor etter engasjerte og selvstendige arbeidsledere innenfor overflate og stillas.

KAEFER Energy er del av KAEFER Group, et av Europas største entreprenørselskaper. Konsernet omsetter for ca. 16 mrd. kroner og sysselsetter 28 000 ansatte over hele verden.

KAEFER Energy er en ledende leverandør til olje- og gassindustrien i Norge. Bedriften har rundt 800 ansatte innen ISO-fagene (Isolering, Stillas, Overflate), samt Innredning, HVAC og Engineering. KAEFER Energy har en omsetning på rundt 1,5 milliarder, og har store utbyggings-, vedlikeholds- og modifikasjonskontrakter, både on- og offshore.

Vi gjennomfører for tiden prosjekter på installasjoner som blant annet: Troll, Åsgard, Kristin, Valhall, Ula, Skarv og Martin Linge Hook UP. På land har vi store pågående vedlikeholdsprosjekter på Kårstø og Mongstad.

KAEFER Energy har økende oppdragsmengde, og søker derfor etter engasjerte og selvstendige arbeidsledere innenfor overflate og stillas.

Det er ønskelig med følgende kompetanse og egenskaper:

  • Dokumentert leder/formannserfaring innenfor overflate eller stillas. Det er en fordel med grunnleggende kjennskap til alle våre disipliner
  • Gode datakunnskaper
  • God skriftlig og muntlig formuleringsevne
  • God kjennskap til HMSK-sertifiseringer
  • Strukturert
  • Motiverende
  • Beherske norsk og engelsk både muntlig og skriftlig

For koordinerende formenn er det videre et krav om lederutviklingskurs.

Vi ser etter deg som er god på kommunikasjon, både med egne ansatte og kunde. Du har et grunnleggende ønske om å yte og levere resultater og har en høy yrkesstolthet. Videre har du ledererfaring gode samarbeidsevner.

Arbeidet vil bestå i å følge opp produksjon, ha kundekontakt, lede arbeidslag og delta i det daglige arbeidet.

Koordinerende arbeidsleder vil i tillegg utarbeide rapporter og fakturagrunnlag – samt delta i møter med kunde ute på prosjektene.

Personene vi søker har en høy arbeidsmoral og er ikke redd for å ta i et ekstra tak når dette er nødvendig.

(Foto: © KAEFER Group)