KAEFER Energy søker dyktige isolatører til å ha med på laget

KAEFER Energy er del av KAEFER Group, et av Europas største entreprenørselskaper. Konsernet omsetter for ca. 16 mrd. kroner og sysselsetter 28 000 ansatte over hele verden.

KAEFER Energy er en ledende leverandør til olje- og gassindustrien i Norge. Bedriften har rundt 800 ansatte innen ISO-fagene (Isolering, Stillas, Overflate), samt Innredning, HVAC og Engineering. KAEFER Energy har en omsetning på rundt 1,5 milliarder, og har store utbyggings-, vedlikeholds- og modifikasjonskontrakter, både on- og offshore.

Vi gjennomfører for tiden prosjekter på installasjoner som blant annet: Troll, Åsgard, Kristin, Valhall, Ula, Skarv, Alvheim, Ivar Aasen og Martin Linge Hook UP. På land har vi store pågående vedlikeholdsprosjekter på Kårstø og Mongstad.

KAEFER Energy søker dyktige isolatører til å ha med på laget.

KAEFER Energy har økende oppdragsmengde, både offshore og på land, og søker derfor etter isolatører. Vi søker først og fremst etter fagarbeidere, men kandidater med mer enn to års dokumentert relevant erfaring vil også bli vurdert.

Av personlige egenskaper ser vi etter deg som har gode samarbeidsevner, positiv serviceinnstilling og fagstolthet. Kort sagt: Vi ser etter deg som er fleksibel og ønsker å levere varene.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktig lønn
  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Utviklingsmuligheter
  • Velferdsordninger

KAEFER Energy har høyt fokus på godt arbeidsmiljø, og gir gode utviklingsmuligheter til dyktige medarbeidere.

Oppstart etter avtale.