TEAM enerWE – Nettverkstreff

Se stemningsrapport! I dag var flere av medlemmene i TEAM enerWE samlet for å dele erfaringer. Tre av medlemsbedriftene hadde også blitt utfordret til å holde foredrag. Vi inviterte Marlen E. Flatsetø og Line Kamhaug Hopmoen fra Standard Online til å dele sine erfaringer med bruk av sosiale medier, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i … Continued

Se stemningsrapport!

I dag var flere av medlemmene i TEAM enerWE samlet for å dele erfaringer. Tre av medlemsbedriftene hadde også blitt utfordret til å holde foredrag.

Vi inviterte Marlen E. Flatsetø og Line Kamhaug Hopmoen fra Standard Online til å dele sine erfaringer med bruk av sosiale medier, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.

I tillegg inviterte vi Håvard Martinsen, CMO&CSO i DEMAnor til å dele erfaringer fra hvordan de jobber med merkevarebygging.

Netron var siste foredragsholder ut. De var invitert for å gi et lynkurs i bruk av video i pressemeldinger.

Morten Marius Apenes, Creative Director i Netron delte 10 gode tips til de av medlemmene som nå skal i gang med videoproduksjon, og flere av deltakerne på nettverkstreffet noterte flittig, forteller Kristiansen.

TEAM enerWE nettverkstreff er forbeholdt medlemmer av TEAM enerWE. Ta kontakt dersom du ønsker å søke om medlemskap.