Runder 1000 i dag

Mange liker enerWE. I løpet av kort tid har Facebook-siden til enerWE.no blitt veldig populær. I dag runder Facebook-siden det magiske tallet 1000. Vi er veldig fornøyde med at så mange har trykket LIKE på siden vår, forteller Chul Christian Aamodt, Ansvarlig redaktør i enerWE.no. Vår oppgave er å gi våre lesere relevante og interessante … Continued

Mange liker enerWE.

I løpet av kort tid har Facebook-siden til enerWE.no blitt veldig populær. I dag runder Facebook-siden det magiske tallet 1000.

Vi er veldig fornøyde med at så mange har trykket LIKE på siden vår, forteller Chul Christian Aamodt, Ansvarlig redaktør i enerWE.no. Vår oppgave er å gi våre lesere relevante og interessante nyheter, og tilbakemeldingen vi har fått frem til nå gjør at vi har veldig stor tro på videre vekst.

Medlemmer i TEAM enerWE kan selv publisere pressemeldinger på enerWE.no.

Kort tid etter at vi lanserte enerWE.no, signerte vi den første kontrakten for medlemskap, forteller Aamodt. Medlemmer kan selv publisere pressemeldinger, video og informasjon om arrangementer. Denne form form markedsføring kalles innholdsmarkedsføring, eller content marketing. Blant medlemmer i TEAM enerWE er både leverandører av ERP-systemer, leverandører av kurs for olje- og energibransjen og leverandører av bransjestandarder.

Aamodt avslutter med å minne om at du også kan følge enerWE.no på Linkedin, Twitter og Google+.