Sommerprat: Det er kult å se at Norge har aktivitetsparker som har lært litt

Vi er en stor moderne familie, og da går det som regel i ett både på jobb og privat.

I serien sommerprat blir vi kjent med lesere av enerWE, medlemmer i TEAM enerWE og de som jobber i enerWE. Vi har tidligere intervjuet styreleder i enerWE. Nå går turen videre til et nytt styremedlem i selskapet.

  • Navn: Anders Lie Brenna
  • Stillingstittel: Forretningsutvikler & teknologievangelist
  • Arbeidssted: Knowit
  • Familiesituasjon: Gift, 4 barn

– Hvordan er en vanlig arbeidsdag for deg?

– For tiden splitter jeg tiden min mellom to spennende prosjekter for Ruter. Her jobber jeg med RuterReise appen, og med fremtidig funksjonalitet for RuterBillett.

– Hva er et spennende prosjekt du holder på med på jobb for tiden?

– Vi tester ut mulige fremtidige billetteringsfunksjoner for RuterBillett appen, og jeg bruker derfor en del tid på å være profesjonell busspassasjer mens jeg går rundt med 4-5 mobiler i hånden.

– Hva gir deg max sommerstemning?

– Sol, varme og sjøen. Jeg liker godt å drive med open water svømming, samt å være med ungene når de fanger krabber.

– Hvem ferierer du med i år?

– I år har vi hatt en uke på Rhodos med de to yngste jentene våre, samt en tur til Gaustatoppen og nå er vi i Grimstad på hytteferie.

– Du er til daglig svært travel, men hva setter du mest pris på når du har fullstendig fri?

– Jeg vet ikke helt om jeg noengang får helt fri? Vi er en stor moderne familie, og da går det som regel i ett både på jobb og privat. Jeg og kona liker å ta et slag backgammon ute med en øl eller et glass vin på kvelden når de yngste barna har lagt seg. Da slapper vi godt av sammen.

– Du nevnte at du for øyeblikket er i Dyrehagen i Kristiansand. Kan du gi oss en liten stemningsrapport derfra akkurat nå?

– Her er det i hvert fall nok av folk, men køene går likevel greit unna. Ungene stortrives, og jeg synes også det er artig. Det er kult å se at Norge har aktivitetsparker som har lært litt av amerikanerne og deres evne til å skape show.

– Hvilke dyr og hvilken attraksjon ble mest populær blant barna?

– Kaptein Sabeltann er selvsagt populær, men jeg tror kanskje at togturen i Hakkebakkeskogen var det beste. Av dyrene var det nok sjiraffene, løvene og gepardene som var mest populære blant ungene.

– Hva er videre planer etter Dyrehage-besøket?

– Resten av uken tilbringer vi på en hytte vi har leid i Grimstad. Her skal vi bade, svømme og fange krabber.

– Til sist: Hvilke prosjekter gleder du deg til å komme i gang med etter sommeren? 

– Etter sommeren skal jeg ferdigstille noen spennende oppgaver på prosjektene jeg jobber med for Ruter, og utpå høsten begynner jeg i en ny og spennende jobb som jeg gleder meg veldig til.

Vi snakkes! God sommer!