Slutter i Sysla Offshore for å blåse liv i Petro.no

Publisert

Glenn Stangeland og John Økland slutter i Sysla Offshore, for å konkurrere mot sin tidligere arbeidsgiver, skriver Medier24.com.

Sammen har de kjøpt nisjenettstedet Petro.no fra Petromedia AS, og starter nå et nytt selskap for å satse for fullt på nettavisen.

Og nå blir på mange måter ringen sluttet for flere, for med på laget bak Petro.no er også en annen kjent aktør i bransjepressen: Helge Keilen - som startet Offshore.no i 1999, før han solgte det til Schibsted i 2013.

- Jeg synes det er veldig spennende å være tilbake i manesjen på denne måten. John og Glenn har startet opp dette nå, og har invitert oss inn på eiersiden, sier Keilen til Medier24.com.

Chul Christian Aamodt, Administrerende direktør i enerWE ser på satsningen som spennende.

- Vi deler Stangeland og Økland sitt syn på at det er et stort potensiale i oljebransjen, og det virker også logisk at de satser sammen med sin tidligere leder Helge Keilen, sier Aamodt. Stangeland, Økland og Keilen er alle veldig dyktige, og dersom de også får med seg støtte fra Erling Holmefjord som tidligere ledet Petro.no, så blir det et sterkt team.

Sturle W. Rasmussen er daglig leder for Betavest AS, et datterselskap av Schibsted Norge som driver blant annet Sysla og søsternettstedet Sysla Offshore. 

Rasmussen sier til Medier24 at han ønsker sine tidligere kolleger lykke til. 

- Det er bare kjekt at folk vil satse, og det er en del av gamet at folk slutter. Vi mister to flinke journalister, men de er allerede i ferd med å bli erstattet av andre flinke folk, sier Rasmussen.

--

Det opplyses om at Investeringsselskapet SCREENSAILOR som er hovedaksjonær i enerWE også har en eierpost på 10 % i Medier24.com.