Se deltakerlisten på enerWE Communication Conference

Publisert

Reklame: Noen strikker genser og andre spiller piano.

Den 11. og 12. mai samles alle som jobber med kommunikasjon i olje- og energibransjen på enerWE Communication Conference. Her vil kommunikasjonsdirektørene i de toneangivende selskapene og instansene dele erfaringer.

 • Se foreløpig deltakerliste for 2016 her!
 • Piano er også kommunikasjon

  - Jeg deltar for 2. året på rad, forteller Allon Groth, leder for kommunikasjon, departementskontakt og markedsføring i GIEK. Jeg ser frem til tips og ideer til å kommunisere bedre ut mot næringen, møte andre i samme båt, og hyggelig selskap!

  enerWE har som mål å legge tilrette for nettverksbygging på konferansen, og vi har derfor også spurt Allon om hva han gjør når han ikke jobber.

  • Klikk her for å bli bedre kjent med Allon.
  • - På fritiden liker jeg å seile, gå på ski og spille piano.

   Mas mas mas over hele linja

   Trond Eide er Managing Director i News on Request. Han betegner seg selv som en sjefspotet.

   - Selv om tittelen er daglig leder, må jeg være hands-on og deltar i alle ledd av produksjon, forteller Trond til enerWE.

   News on Request deltar med utstillerstand på konferansen for tredje året på rad.

   • Klikk her for å bli bedre kjent med Trond.
   • - Ja, det er fordi Chul (Ansvarlig redaktør i enerWE) maser på oss hele tiden, sier han og smiler.

    Han tilføyer at det ikke er helt sant.

    - Neida, vi ser spesielt nettverksbyggingen mellom kommunikasjonsfolk er interessant. Visuell kommunikasjon er jo kjernevirksomheten vår, og da er det nyttig å møtes både på faglig og sosial arena sammen med likesinnede.

    Store forventninger

    Geir Johnsen er kommunikasjonssjef i Nordland fylkeskommune.

    - Etter tjue år som journalist i lokale og nasjonale medier og åtte år i nåværende jobb, gleder jeg meg til å møte og høre på mennesker med kunnskap og erfaring fra andre frontavsnitt innen kommunikasjon, forteller han til enerWE.

    • Klikk her for å bli bedre kjent med Geir
    • Lager sin første genser

     Vedis Kristine Borstad er kommunikasjonsrådgiver i Norsk Petroleumsinstitutt. Hun deltar på enerWE Communication Conference for første gang.

     – Dette blir min første enerWE-konferanse, så jeg gleder meg til å delta! Programmet er høyst relevant for meg og min jobb, og virker utrolig bra. Sliter allerede med å velge hvilke workshops jeg skal delta på, jeg vil gå på alle!

     Vi har også spurt Vedis hva hun liker å gjøre når hun ikke jobber.

     – Jeg er glad i å være kreativ og skape ting, så jeg har stadig diverse prosjekter gående. Akkurat nå prøver jeg å lage min aller første genser (la oss inderlig håpe det faktisk ser ut som en genser når jeg er ferdig…). Ellers liker jeg å reise, trene, løse verdensproblemer (i alle fall forsøke), og finne opp billige ordspill jeg kan le av alene og sammen med venner.

     • Klikk her for å bli bedre kjent med Vedis
     • Same procedure as every year

      Marianne Henriksen er kommunikasjonsrådgiver i Kystverket. Hun deltar på enerWE Communication Conference for andre året på rad.

      – Kunnskapsoverføring og nettverksbygging. Jeg forventer å reise derfra like inspirert som i fjor, med ny kunnskap i bagasjen som umiddelbart kan dras nytte av i ulike jobbsituasjoner.

      • Klikk her for å bli bedre kjent med Marianne
      • Kone og barn

       Trond Albert Skjelbred er partner og medeier i NOR PR. Han skal lede en av workshopene på konferansen. Vi har lurt litt på hva han gjør når han ikke er på jobben.

       • Klikk her for å bli bedre kjent med Trond
       • – Jeg har kone og tre barn og liker å være med dem. Jeg er fotballtrener for to av barna og trives godt i den rollen. Det er også en god investering med tanke på nærmiljøet. Jeg kjenner etterhvert de fleste foreldrene på de aktuelle skoletrinnene. Jeg liker ellers film, musikk og friluftsliv. Jeg liker egentlig det meste!

        https://vimeo.com/157152222

        Akkurat nå er han i USA

        Erik Eskedal er digital strateg og leder for den digitale delen av ITEO.

        Akkurat nå er Erik i USA, men i mai deltar han på enerWE Communication Conference.

        – Det skjer mye i energibransjen og dette krever at man må tenke annerledes med tanke på kommunikasjon. Vi mener vi har noe å tilby markedet og har mye erfaring innen teknologi og B2B. Vi ønsker derfor å være der det skjer og møte bransjen på deres arenaer. Derfor deltar vi med utstillerstand på enerWE Communication Conference.

        • Klikk her for å bli bedre kjent med Erik.
        • Ser frem til spennende konferanse

         Rune Nygård leder selskapet Clue Norge. De deltar også med utstillerstand.

         – Vi liker å være i tett dialog med kundene våre. På ECC får vi muligheten til å møte mange av dem ansikt til ansikt, og vi får gjennom konferansen god innsikt i utfordringer og muligheter kundene er opptatt av nå. Denne kunnskapen vil vi bruke til å utvikle enda bedre løsninger og tjenester, slik at vi hele tiden er oppdaterte og relevante.