Stor interesse for TEAM enerWE

Se tidslinjen for kontraktsinngåelser. Høsten 2013 ble enerWE.no i det stille bygget opp og testet. Utviklingsprosjektet ble ledet av representanter fra styret i enerWE AS. Den 1. januar 2014 fikk enerWE.no sin første ansatte, og den 1. mars ble nummer to ansatt. 7 medlemmer i TEAM enerWE Medlemmer i TEAM enerWE kan selv publisere pressemeldinger, … Continued

Se tidslinjen for kontraktsinngåelser.

Høsten 2013 ble enerWE.no i det stille bygget opp og testet. Utviklingsprosjektet ble ledet av representanter fra styret i enerWE AS.

Den 1. januar 2014 fikk enerWE.no sin første ansatte, og den 1. mars ble nummer to ansatt.

7 medlemmer i TEAM enerWE

Medlemmer i TEAM enerWE kan selv publisere pressemeldinger, video og informasjon om arrangementer.

Vi er veldig stolte over hva vi har fått til på så kort tid, sier Magne Kristiansen (bildet), Daglig leder i enerWE. Annenhver uke signerer vi med et nytt medlem, så vi har god fart.

Deltek var det første selskapet som signerte medlemskap. De ble med på TEAM enerWE helt i startfasen da selskapet ble etablert.

Vi er veldig takknemlige for tilliten Deltek viste oss, sier Kristiansen. De gav oss god hjelp i starten. Nå er vår oppgave å bidra til at så mange som mulig i olje- og energibransjen blir kjent med de produktene Deltek har i sin portefølje.

Selv kjenner vi produktene til Deltek godt. Både jeg og Ansvarlig redaktør har tidligere jobbet i ulike selskap som benytter Maconomy som ERP-system, og vi var veldig godt fornøyde med produktene fra Deltek.

Tidslinje for kontraktsinngåelser

enerWE får nye medlemmer ca. annenhver uke. Her er tidslinjen for kontraktsinngåelser, der Deltek var først ut.

  • 05.09.2013
  • 02.01.2014
  • 13.01.2014
  • 05.02.2014
  • 12.02.2014
  • 05.03.2014
  • 10.03.2014

Etter at de ti første kundene er på plass, vil prisen for tolv måneders medlemskap øke fra 50.000,- ekskl. mva til 125.000,- ekskl. mva.

De ti første medlemmer får bli med til rabattert pris, forteller Magne Kristiansen. Det er tre plasser igjen, og det blir spennende å se hvem som fyller disse.

Forrige uke arrangerte vi Energy Communication Conference, og neste uke skal vi i tre møter med deltakere fra konferansen som ønsker mer informasjon om medlemskap. Kanskje blir blir TEAM enerWE fulltallig allerede i mars, avslutter Kristiansen.