enerWE viser vekst

Langsiktig strategi. enerWE.no viser en jevn vekst. Vi er veldig fornøyde med den posisjonen vi har lykkes å få, sier Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no Vi har en langsiktig strategi, og det er hyggelig å se at vi er i henhold til planen. Samtidig så er vi klar over at vi lever i en … Continued

Langsiktig strategi.

enerWE.no viser en jevn vekst.

Vi er veldig fornøyde med den posisjonen vi har lykkes å få, sier Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no

Vi har en langsiktig strategi, og det er hyggelig å se at vi er i henhold til planen. Samtidig så er vi klar over at vi lever i en veldig dynamisk bransje, så vi må aldri låse oss fast i gamle tanker. Vi bruker mye tid på å navigere i et landskap som til enhver tid er i forandring.

Medlemmer i TEAM enerWE kan selv publisere pressemeldinger, video og informasjon om arrangementer.

Vi gir en rabattert pris til de ti første aktørene som blir med i TEAM enerWE. Vi er spesielt takknemlige for å ha med oss Deltek på laget. Deltek var det første selskapet som signerte medlemskap. De hadde troen på konseptet vårt, og våget å satse, sier Kristiansen.

Bildet øverst i artikkelen er fra et filmintervju med Deltek. Det er nå fem medlemmer i TEAM enerWE, så det er fortsatt mulig å bli med til rabattert pris.

Jeg tipper at vi har de ti første medlemmene på plass kort tid etter Energy Communication Conference, sier Kristiansen.

Energy Communication Conference er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka. Konferansen samler omkring 100 kommunikasjonsdirektører og konsulenter i oljebransjen.

Etter at de ti første medlemmene er på plass, så vil det ikke lenger gis rabatt, sier Kristiansen. De ti første får rabatt fordi de tør satse på et relativt nytt konsept. Etter at vi har ti kunder på plass, så anser vi oss som godt etablerte.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.