6000 visninger

…og leserne brukte i snitt 4:30. På enerWE.no kombinerer vi nyheter, innholdsmarkedsføring og bloggartikler. Vi ser at det er veldig stor interesse for bloggen vår, og ønsker å fremheve spesielt et blogginnlegg som har fått stor oppmerksomhet. Blogginnlegget «Selgere som utfordrer kundene selger mest» har hatt mer enn 6000 visninger. I gjennomsnitt var leserne inne … Continued

…og leserne brukte i snitt 4:30.

På enerWE.no kombinerer vi nyheter, innholdsmarkedsføring og bloggartikler. Vi ser at det er veldig stor interesse for bloggen vår, og ønsker å fremheve spesielt et blogginnlegg som har fått stor oppmerksomhet.

Blogginnlegget «Selgere som utfordrer kundene selger mest» har hatt mer enn 6000 visninger. I gjennomsnitt var leserne inne på dette blogginnlegget i fire minutter og tredve sekunder før de klikket seg videre. Blogginnlegget er skrevet av Vivi-Ann Hilde, Partner i Partner at Considium Consulting Group.

Vi synes det er veldig spennende å samarbeide med bloggerne, og kommer til å satse videre på dette når vi bygger enerWE.no, forteller Chul Christian Aamodt, Ansvarlig redaktør i enerWE.no.