1349 unike besøkende!

enerWE vokser! Testversjonen av enerWE.no ble lansert høsten 2013. Versjon 1.0 ble lansert 1. januar 2014. Vi er veldig fornøyde med den posisjonen vi har tatt i markedet, forteller Magne Kristiansen (bildet), Daglig leder i enerWE.no. Vi vokser, og det er moro å være med på reisen. Nytt medlem annenhver uke Siden oppstarten har TEAM enerWE i … Continued

enerWE vokser!

Testversjonen av enerWE.no ble lansert høsten 2013. Versjon 1.0 ble lansert 1. januar 2014.

Vi er veldig fornøyde med den posisjonen vi har tatt i markedet, forteller Magne Kristiansen (bildet), Daglig leder i enerWE.no.

Vi vokser, og det er moro å være med på reisen.

Nytt medlem annenhver uke

Siden oppstarten har TEAM enerWE i gjennomsnitt fått ett nytt medlem annenhver uke, og det er en jevn vekst med antall lesere av nettavisen.

I går hadde vi 1349 unike lesere inne på nettsiden vår, forteller Kristiansen. Vi synes det er veldig hyggelig at så mange har funnet oss i jungelen av nettaviser.

Bruk av video

enerWE.no satser tungt på bruk av video.

Vårt mål er senke terskelen for bruk av video i forbindelse med pressemeldinger og nyheter, forteller Kristiansen.

Medlemmer i TEAM enerWE kan selv publisere video på enerWE.no, og fremover kommer vi til å se økt bruk av pressemeldinger og nyheter filmet med kamera på mobiltelefonen.

Olje- og energibransjen skal nå kurses opp i bruk av video

TEAM enerWE kommer nå til Oslo, Bergen og Stavanger for å kurse opp olje- og energibransjen.

Vi skal på en roadtrip i tre byer der vi sammen med Netron og 23 skal motivere og gi gode innspill til de som ønsker ta mer bruk av video i forbindelse med PR og kommunikasjon.

Vi håper å se deg på turen, avslutter Kristiansen.

Det er gratis å delta på TEAM enerWE – Roadtrip. Klikk her for å lese mer.