Reinertsen utfordrer subsea

Rekrutterer til nytt subseamiljø i Asker. Martin Sørensen, Direktør for Reinertsen Subsea forteller til enerWE.no at de gjennom Reinertsen Subsea nå etablerer et nytt miljø i Asker. Vi skal gjøre noe som er nytt i subseabransjen, forteller Sørensen. Vi skal utfordre dagens forretningsmodell der fire aktører har kontroll på verdikjeden fra begynnelse til slutt. Vi … Continued

Rekrutterer til nytt subseamiljø i Asker.

Martin Sørensen, Direktør for Reinertsen Subsea forteller til enerWE.no at de gjennom Reinertsen Subsea nå etablerer et nytt miljø i Asker.

Vi skal gjøre noe som er nytt i subseabransjen, forteller Sørensen. Vi skal utfordre dagens forretningsmodell der fire aktører har kontroll på verdikjeden fra begynnelse til slutt. Vi skal være en produktuavhengig systemintegrator.

Sørensen håper mange vil søke seg til det nye subsea-kontoret.

Dersom vi ser interessante muligheter så trykker vi på knappen, forteller Sørensen. Har vi en god idé, så gjennomfører vi.

Jeg tror at vi skal ha det virkelig gøy i Reinertsen under oppbyggingen av det nye subseamiljøet her i Oslo, og jeg håper vi får mange gode medarbeidere med på laget.

Øverst på siden kan du se hele filmintervjuet.