Bilde av Ida Tiberg

Ny journalist i enerWE

Begynner i Avdeling Rogaland. Ida Tiberg er 25 år gammel og opprinnelig fra Båtsfjord i Finnmark. Jeg flyttet til Stavanger i 2012 for å studere journalistikk. Utenom interessen for å skrive har jeg stor glede av musikk. Jeg er sanger og spiller gitar på hobbybasis. Ida er eventyrlysten og nysgjerrig, noe som har gjort at hun ofte … Continued

Begynner i Avdeling Rogaland.

Ida Tiberg er 25 år gammel og opprinnelig fra Båtsfjord i Finnmark.

Jeg flyttet til Stavanger i 2012 for å studere journalistikk. Utenom interessen for å skrive har jeg stor glede av musikk. Jeg er sanger og spiller gitar på hobbybasis.

Ida er eventyrlysten og nysgjerrig, noe som har gjort at hun ofte har flyttet på seg.

Jeg har bodd i Alta og Tromsø, samt tatt et år med studier i Aberdeen i Scotland, før jeg endte opp her i Stavanger.

Da Ida kom til oljebyen Stavanger fikk hun lyst til å lære mer om bransjen.

Jeg begynte å søke opp alt jeg kunne finne av medier som omhandlet olje- og energibransjen på sosiale media. Det var slik jeg kom over enerWE.no. Når jeg så at de søkte etter mediestudenter, la jeg inn en jobbsøknad med en gang.

Jeg ser for meg at enerWE.no er en god plass for meg å få erfaring innen journalistikk, og lære masse om olje- og energibransjen.

Vi er veldig glade for at Ida Tiberg nå er med i TEAM enerWE, forteller Chul Christian Aamodt, Ansvarlig redaktør i enerWE.no. Ida har allerede gjort sitt første intervju, og vi ser frem til et langt samarbeid.

Klikk her for å lese det første intervjuet som Ida Tiberg har publisert på enerWE.no.