Ansvarlig redaktør for enerWE

Chul Christian Aamodt blir ansvarlig redaktør. Chul Christian Aamodt er utdannet sivilingeniør i Marin Teknikk ved NTNU. Etter endt studie jobbet han et år i SINTEF i Trondheim, før han satte kursen mot Oslo. I 2001 begynte han i Mintra Trainingportal. I perioden 2006 til 2013 satt han i ledelsen av selskapet, med ansvar innen salg, … Continued

Chul Christian Aamodt blir ansvarlig redaktør.

Chul Christian Aamodt er utdannet sivilingeniør i Marin Teknikk ved NTNU. Etter endt studie jobbet han et år i SINTEF i Trondheim, før han satte kursen mot Oslo.

I 2001 begynte han i Mintra Trainingportal. I perioden 2006 til 2013 satt han i ledelsen av selskapet, med ansvar innen salg, markedsføring, strategi og forretningsutvikling. I denne perioden har han vært med på å bygge opp Trainingportal – bransjeportalen for opplæring i oljebransjen. Omkring 500 selskap i oljebransjen benytter nå Trainingportal for kostnadseffektiv administrasjon av kurs og kompetanse, og det registreres en ny kurspåmelding på Trainingportal hvert eneste minutt, døgnet rundt, året rundt.

Aamodt har også deltatt i arbeidet med å internasjonalisere Mintra Trainingportal. Datterselskapet i UK har nå omkring 30 ansatte.

Aamodt avslutter nå en 12 års lang ferd i Mintra Trainingportal. Fra nyttår vil han gå inn i en 100 % stilling i enerWE as.

Jeg ser virkelig frem til å bli en del av teamet som skal bygge opp enerWE, sier Chul Christian Aamodt. Jeg vil ta bruk av den erfaringen jeg har opparbeidet meg i olje- og energibransjen, samtidig som jeg er ydmyk for å ta fatt på nye og ukjente oppgaver. Det er først og fremst det ukjente som motiverer meg. Læringskurven kommer til å bli bratt.

Aamodt understreker at det ikke er med lett hjerte han forlater Mintra Trainingportal.

12 år i samme selskap er lenge, og jeg er enormt takknemlig for alt jeg har fått oppleve ute i møte med våre kunder, og i arbeidet med samarbeidspartnere og kolleger i Norge og Storbritannia. Mintra Trainingportal er et flott selskap og menneskene som jobber der er fantastiske. Jeg er stolt av å ha vært en del av Mintra Trainingportal, avslutter han.

Det opplyses om at Chul Christian Aamodt har eierinteresser i Mintra Trainingportal AS.