Holtsmark_golf
Priser og tildelinger, Subsea Subsea Valley

Subsea Valley Open 2015

Bli med på golfbanen.

Subsea Valley samler olje- og gassindustrien til en dag på golfbanen, 18 Juni klokken 12:00 på Holtsmark Golf.

Det er lagt opp til en uformell turnering for alle som ønsker å delta. Det er første gang Subsea Valley Open blir arrangert og vi ser frem til en hyggelig dag med dere i bransjen. Holtsmark Golfbane er en mesterskaps-bane med 18 hull.

Vi oppfordrer alle interesserte til å bli med og møte bransjekolleger. Her kan vi diskutere muligheter og utfordringer i en sosial setting og knytte nye relasjoner, sier Preben Strøm, Daglig leder i Subsea Valley.

Program for dagen

Turneringen starter etter oppmøte klokken 12:00. Deltakere vil konkurrere i par med Texas scramble regler. Det vil bli utdelt premier til beste mannlige, kvinnelige og mikset lag. Vandrepokal er satt opp av TESS.

Dagen avsluttes med en middag som sponses av Avis og blir avholdt i klubbhuset etter endt runde.

Dette er et gratis arrangement, men påmelding må skje innen 10. juni.

  • Holtsmark Golf i Sylling i Lier ligger 40 minutter fra Oslo og 15 minutter fra Drammen.
  • Sted: Holtsmark Golf, Holtsmarkveien 13, 3410 Sylling
  • Tid: 18. juni 2015 kl. 12:00

Klikk her for påmelding.

Stikkord:

Denne artikkelen er skrevet av Subsea Valley som er kunde av enerWE AS

Subsea Valley

Subsea Valley – et kraftsenter og ledende teknologisk miljø for subsea-løsninger. Subsea Valley er en næringsklynge som gjennom samarbeid og kompetanseheving styrker medlemmenes konkurranseevne både nasjonalt og internasjonalt. På denne måten settes bedriftene i stand til å ta en større del av leveransene til olje- og gassmarkedet. Subsea Valley består i all hovedsak av bedrifter på det sentrale Østlandet, men har også medlemmer utenfor dette området. Bedriftene utvikler og produserer et bredt spekter av produkter og tjenester innenfor subsea – fra store leverandører av komplette systemløsninger og -installasjoner, til mindre teknologi- og tjenesteleverandører. Bedriftene representerer betydelig teknologisk kompetanse rettet mot olje- og gassmarkedet.