Sponser familiehjem i Tanzania

Energy Communication Conference gir tilbake. Home of Bahati  Home of Bahati er en humanitær forening som formelt ble stiftet 13.06.2012. Organisasjonen driver Bahati House, et familiehjem i Tanga i Tanzania som åpnet i desember 2011. Organisasjonen har i dag 45 medlemmer samt tre styremedlemmer. Gave til foreningen I forbindelse med Energy Communication Conference gir TEAM … Continued

Energy Communication Conference gir tilbake.

Home of Bahati 

Home of Bahati er en humanitær forening som formelt ble stiftet 13.06.2012. Organisasjonen driver Bahati House, et familiehjem i Tanga i Tanzania som åpnet i desember 2011. Organisasjonen har i dag 45 medlemmer samt tre styremedlemmer.

Gave til foreningen

I forbindelse med Energy Communication Conference gir TEAM Nordmarka AS gir en gave på 10.000,- til Home of Bahati.

Energy Communication Conference er et resultat av bredt samarbeid mellom oljebransjen og kommunikasjonsbransjen. Mange har bidratt, og initiativet har blitt møtt med raushet og støtte.

Vi er veldig takknemlige for all hjelp vi har fått i forbindelse med Energy Communication Conference, forteller Tone K Skartveit, leder for Cegal Academy og deltaker i programkomitéen for Energy Communication Conference.

Vi ønsker å vise at verdier er viktig, og vil vise dette gjennom en gave til Home of Bahati.

I samarbeid med TEAM Nordmarka AS vil vi gi noe av overskuddet fra konferansen tilbake til Home of Bahati.

Olje og humanitært arbeid

Nina Ousdal jobber til daglig i Subsea 7. På fritiden er hun styreleder i Home of Bahati.

Nina Ousdal, jobbet i 2010-2011 som frivillig ved Tanga International Competence Center (TICC) i Tanga, Tanzania. TICC jobber med utviklingshjelp og har i flere år sponset to familiehjem i Tanga.

Et familiehjem er et hjem for foreldreløse barn eller barn som har blitt forlatt av foreldre som ikke kan eller ikke vil ta seg av dem. Nina jobbet mye i fattige landsbyer i Tanga regionen og så det store behovet for flere slike hjem og startet arbeidet med å samle midler til et nytt hus. Med hjelp fra 28 sponsorer åpnet Bahati House i november 2011 og tar seg i dag av 12 barn fra 6-16 år.

Vi er takknemlige for gaven vi får fra Energy Communication Conference og TEAM Nordmarka AS, sier Nina Ousdal. Gaven er et veldig fint bidrag til familiehjemmet.

Et ekte hjem

Familiehjemmet skal ikke føles som et barnehjem, men som et ekte hjem.

Barna i familiehjemmet får vokse opp i et trygt hjem der de får mat, rent vann og klær. De får oppmerksomhet og omsorg, noe de fleste av dem aldri har opplevd.

Samtidig får de stabile vilkår og skolegang. Målet er at barna skal bo i huset og få nødvendig støtte til utdanning slik at de vokser opp med større forutsetninger for en fremtid der de kan ha mulighet til å klare seg selv.

Presentasjon av Home of Bahati

Nina Ousdal vil gi en kort presentasjon av Home of Bahati under middagen på Energy Communication Conference.

Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE AS har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.