200.000 til veldedig formål

Gave til Molde- og -Tøndergård ressurssenter . Langset AS ønsker i år å gi til andre gode formål. Desember 2012 ga vi en julegave til Haukeland Sykehus . Pengene gikk til trivselstiltak for alle inneliggende barn på sykehuset. Forslaget ble igjen tatt opp på en av våre ledersamlinger og der var det ikke tvil om … Continued

Gave til Molde- og -Tøndergård ressurssenter .

Langset AS ønsker i år å gi til andre gode formål. Desember 2012 ga vi en julegave til Haukeland Sykehus . Pengene gikk til trivselstiltak for alle inneliggende barn på sykehuset.

Forslaget ble igjen tatt opp på en av våre ledersamlinger og der var det ikke tvil om at vi skulle fortsette med dette, Sier talsmann for Langset AS Frode Solberg.

Det gir oss noe ekstra, å jobbe med noe annet helt på sidelinjen av det vi gjør til vanlig. Når en tar telefonen til organisasjonene som er valgt ut og vi blir møtt med glede og tårer i andre enden, det er veldig kjekt, og vi sitter igjen med en god følelse, Sier Svein Olav Høysæther som er en av de 14 i ledergruppa til Langset AS.

I år har Langset AS valgt -Krisesenteret i Molde- og -Tøndergård ressurssenter- som mottakere av julegaven, de mottar 100 000,- hver. Begge har kommet med gode forslag på hva de ønsker å bruke pengene til.

Info om Langset AS

Langset AS er eid av brødrene Jan Tore og Odd Arne Langset. Langset har sitt hovedkontor i Molde og består av en gruppe selskaper som leverer produkter og tjenester til Olje & Gass, Skip & Maritime og Prosessindustrien. Med sine 12 selskap i bla Bergen, Moss, Hammerfest, Tønsberg, Oslo, Sunndalen har Langset AS totalt 1000 ansatte.