DEMAnor til topps hos Technip

Mottok prisen ”Operational Excellence Award. Technip Norge er den ledende subsea engineering entreprenøren på norsk sokkel, så det var med stolthet DEMAnor mottok prisen ”Operational Excellence Award” i konkurranse med Technips øvrige leverandører i Norge. Salgsingeniør Henning Nilsen i DEMAnor har vært ansvarlig for leveransen. Selv om det er en kald dag i mars, smiler Nilsen fra … Continued

Mottok prisen ”Operational Excellence Award.

Technip Norge er den ledende subsea engineering entreprenøren på norsk sokkel, så det var med stolthet DEMAnor mottok prisen ”Operational Excellence Award” i konkurranse med Technips øvrige leverandører i Norge.

Salgsingeniør Henning Nilsen i DEMAnor har vært ansvarlig for leveransen. Selv om det er en kald dag i mars, smiler Nilsen fra øre til øre med æresbevisningen i hånden og han utdyper:

Technip deler ut tre priser på Suppliers Day: HSE Excellence, Quality Excellence og Operational Excellence. Når man tenker på Technips posisjon som en av verdens fremste innen prosjektering, engineering og utvikling for energiindustrien, og på deres nesten 40 tusen ansatte fordelt på 48 land, så er det fantastisk morsomt å bli anerkjent på denne måten av Technip i Norge.

DEMAnor har siden sommeren 2013 i tett dialog med oppdragsgiver designet og levert et nytt kransystem for et welding habitat i Nordsjøen. Kranen er levert og montert i habitatet og er for øyeblikket i ”tørrtrening” på Killingøy Subsea & Offshorebase der Statoil drifter beredskapen i Nordsjøen, det såkalte Pipeline Repair System (PRS). I annet kvartal 2014 blir welding habitatet senket ned på havets bunn for operativ virksomhet. – Dette har på mange måter vært et banebrytende prosjekt for DEMAnor, sier Nilsen. – Kransystemet, som skal fungere optimalt under røffe forhold 300 meter under havflaten, er utviklet med utgangspunkt i standard KBK-elementer. Det bidro til å holde kostnadene nede selv med de utfordrende rammebetingelsene som lå i prosjektet.

Nilsen fremhever teamet som har jobbet med leveransen; Åse M. Kristoffersen på Prosjekt & Logistikk, Stian Reinskau og Kjetil Becher på Supervising og montasje, samt Ronny Joa fra KIS VEST AS. Hver oppgave i verdikjeden er like viktig, så høy kompetanse og stødig gjennomføringsevne er helt avgjørende, sier Nilsen.

Technip Norges adm. direktør, Odd Strømsnes, overrakte prisen til DEMAnor, og kriterier som ble vurdert var blant annet fleksibilitet og evne til å finne nye løsninger. Det var andre gang Technip delte ut prisen for Operational Excellence.

Kilde: DEMAnor.no