Festen er ikke over

Publisert

Det er kake igjen.

Olavstoppen er kanskje mest kjent for brukervennlige nettløsninger, men i et intervju med Anne Iren Håvarstein (bildet), General Manager i Olavstoppen avdekker enerWE.no nye og ukjente sider ved selskapet.

De baker kaker. I flere etasjer. De har en plan.

Hvordan jobber dere med å få flere fans på Facebook?

Vi har ei som er veldig flink med sosiale medier som holder i trådene på Facebook. Strategien vår går på å få inn en blanding av faglig påfyll, vise litt hvordan vi har det, hva vi gjør for kundene våre og hvordan vi tenker fag.

Vi bruker Facebook både til å invitere til fagseminarer og i forbindelse med rekruttering. Vi ønsker å bli bedre kjent i markedet og å spre vårt glade budskap om viktigheten av gode brukeropplevelser i alt fra Facebooksider og nettsider til tunge forretningsapplikasjoner.

Hva tilbyr Olavstoppen?

Vi tilbyr strategi og konseptutvikling for digitale kommunikasjonsløsninger og IT-løsninger. Vi er veldig opptatt av brukerorientert design. Utvikling, testing og implementering, statistikk, analyse og innhold. Alt viktige elementer i utvikling og drifting av løsninger som gir god avkastning for våre kundene over tid.

Olavstoppen har som mål å få 500 LIKES på Facebook i løpet av nær fremtid.

Hva skjer når dere får disse 500 likes?

Da har jeg, i en optimistisk stund, lovet å bake en to etasjers kake. Jeg har ennå ikke sagt noe om hvilken type det er, men to etasjer – det skal den være. Når vi får 1000 likes blir den tre etasjer.

Når kaken er klar inviteres det til fest i kaffebaren i Strandkaien 33, alle våre gode kollegaer i Bouvet og alle som følger oss på Facebook er hjertelig velkomne.

Det blir en saftige kake jeg må bake da, men jeg må innrømme at jeg har en liten plan.

Festen i oljebyen er altså ikke over. Det er kake igjen.