Bilde fra møte

Mæland møter industrien

Vil høre hva toppledere tenker. Næringsminister Monica Mæland (H) møter onsdag en bransje som opplever vanskelige tider, nemlig leverandørene til olje- og gassindustrien. I 2014 har det kommet flere meldinger om nedbemanninger i norsk petroleumsnæring, og flere aktører har uttrykt bekymring for situasjonen. Dette er bakgrunnen for at Mæland nå vil møte topplederne for leverandørbedrifter … Continued

Vil høre hva toppledere tenker.

Næringsminister Monica Mæland (H) møter onsdag en bransje som opplever vanskelige tider, nemlig leverandørene til olje- og gassindustrien.

I 2014 har det kommet flere meldinger om nedbemanninger i norsk petroleumsnæring, og flere aktører har uttrykt bekymring for situasjonen. Dette er bakgrunnen for at Mæland nå vil møte topplederne for leverandørbedrifter i bransjeforeningen Norsk olje og gass, etter initiativ fra foreningen.

Møtet vil gi meg en statusoppdatering for en viktig næring som nå opplever utfordringer og endring etter flere gode år, sier hun i en pressemelding.

På møtet skal næringsministeren blant annet snakke med lederne om næringsutvikling og interesseområder for leverandørindustrien