ENERGIBRANSJENS TEMAPODCAST: – Norsk industri kjemper om gull i et VM hver bidige dag

Annonsørinnhold - Annonsepartner

Norsk industri er i internasjonal konkurranse og det gjør at bransjen ikke kan ta seg råd til noe hvilekjær selv om tidene er gode.

I Energibransjens TEMApodcast forteller administrende direktør Stein Lier Hansen i Norsk Industri at Norge konkurrerer med både lavkost- og høyteknologiske land, og at norsk industri derfor må være fremoverlent for å løfte seg høyere i verdikjeden. – Vi må alltid tenke gjennom hvordan vi kan ta i bruk ny teknologi for å produsere mer per ansatt, mer per time og mer per energiinnsats, forklarer Hansen.

Gjennom å vise frem en rekke digitale og teknologiske nyskapinger i ulike industrier gir Norsk Industri et innblikk i fremtidens avanserte industri. Norsk Industri vil også vise hvordan et felleskap mellom utdanning, forskning og industri – støttet av virkemiddelapparatet – kan forsterke et allerede høyt teknologisk nivå ved å utnytte de muligheter som følger av digitalisering og økt datakraft.

Les mer på Industrifuturum.no.

Tid: 19.-20. november 2018. 

Sted: Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

NB! Denne podcast-episoden inneholder produktplassering.

Medvirkende i podcast: Administrerende direktør Stein Lier Hansen i Norsk Industri og utviklingsdirektør Chul Christian Aamodt i enerWE.

Produsent: Cecilie Svabø

Bakgrunnsbilde: Pixabay

Om enerWE sin podcast

Du kan også lytte til vår podcast på Nettavisen.no/lyd.

Annonsepartner

Denne artikkelen er publisert via enerWE’s annonsepartnere.