Chul Aamodt
Podcast Chul Christian Aamodt Foto: enerWE

enerWE Lanserer ukentlig podcast

Gjennom enerWE sin podcast kan du holde deg oppdatert på energipolitikk, teknologi, klima og miljø.

Ansvarlig redaktør Anders Lie Brenna og Utviklingsdirektør Chul Christian Aamodt skal drive podcasten med god hjelp fra Administrerende direktør og byråleder Cecilie Svabø.

Cecilie Svabø har 13 års erfaring fra radiobransjen før hun begynte i enerWE. I radiobransjen startet hun som programleder i Radio 1s Frokostshow. Hun gikk via programsjef i kanalen, for så å ende opp som innholdssjef.

Aamodt startet sin første podcast allerede i 2008, men forteller at dette først og fremst var et prosjekt for å teste teknologi.

– Ja, i 2008 jobbet jeg som salgs- og markedsdirektør i Mintra, forteller Chul Christian Aamodt. Vi lanserte en content marketing podcast, men vi fant fort ut at det ikke var noe vi skulle drive med. Det ble med et par episoder før vi la ballen død. Vi lanserte podcast for å vise at vi var innovative og fremoverlente, og det viste seg at vi kanskje var litt for tidlig ute. Det er ti år siden, og mye har skjedd siden den gang. Den gang jobbet jeg i et IT-selskap. Nå jobber jeg i en digital kanal. Markedet er også mer vant med podcast nå.

Aamodt mener at forutsetningene er tilstede for at enerWE skal kunne bygge en spennende podcast for olje- og energibransjen.

enerWE planlegger nå tre episoder som skal omhandle digitalisering i oljebransjen. I tillegg skal selskapet forsøke å publisere en episode hver uke ved ukeslutt. Her skal redaksjonen ta for seg ukens mest leste sakene på enerWE.

Nylig publiserte enerWE et intervju med Oksana Hillervik i Pandion Energy. Intervjuet ble publisert som podcast.

– Ja, Oksana Hillervik har vært med på en fantastik reise, og den ønsket vi å videreformidle til våre lyttere, forteller Chul Christian Aamodt. Overskriften «Teamet som gikk fra å bli oppsagt til å kjøpe 10 % av Valhall-feltet» sier det meste. I løpet av kort tid hentet de inn 2,5 milliarder kroner fra et investeringsselskap. I tillegg har de fått et lån på 400 millioner kroner. Dette intervjuet er absolutt verdt å lytte til, avslutter han og oppfordrer alle til å følge enerWE sin podcast.

Annonse
Ads banner