Otovo slår seg sammen med fransk selskap

Publisert

I en pressemelding forteller det norske solpanelselskapet Otovo at de skal fusjonere med det franske selskapet In Sun We Trust (ISWT).

Totalt vil det nye selskapet ha 65 ansatte fordelt på kontorer i Paris, Stockholm og Oslo. I tillegg har de gjennom sine plattformer et samarbeid med mer enn 100 installatører som gjør selve jobben med å installere solpanelene på takene til kundene.

- Vi har som ambisjon å bygge det ledende solpanelselskapet i Europa. Ved å slå oss sammen akselererer vi den reisen, sier Andreas Thorsheim, administrerende direktør i Otovo.

ISWT har utviklet teknologi for å simulere solpanel på hustak basert på satelittdata, og har laget en effektiv online prosess for å bistå huseiere gjennom hele prosessen fra interesse til fysisk installasjon.

- ISWT har et godt grep om de franske forbrukerne, og en god base med kvalitetsinstallatører for installasjon av vår plattform. Otovo har teknologi for å administrere installatørene på en god måte. Sammen kan dette bli en stor styrke i jobben med å ta markedsandeler, sier David Callegari, administrerende direktør i ISWT.