Ny direktør for kommunikasjon

Lederkabalen legges i Det norske. Rolf Jarle Brøske er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Det norske oljeselskap melder selskapet i en pressemelding. Han tiltrer stillingen når integrasjonen av Marathon Oil Norge er gjennomført i 4.kvartal 2014. Brøske har tidligere jobbet i ledelsen i Fokus Bank og har tidligere vært rådgiver for daværende næringsminister Børge Brende og … Continued

Lederkabalen legges i Det norske.

Rolf Jarle Brøske er ansatt som kommunikasjonsdirektør i Det norske oljeselskap melder selskapet i en pressemelding. Han tiltrer stillingen når integrasjonen av Marathon Oil Norge er gjennomført i 4.kvartal 2014. Brøske har tidligere jobbet i ledelsen i Fokus Bank og har tidligere vært rådgiver for daværende næringsminister Børge Brende og ordføreren i Trondheim.

9 av totalt 11 konserndirektørstillinger i Det norske er nå besatt.

Torgeir Anda forsetter som rådgiver

Nåværende kommunikasjonsdirektør i Det norske, Torgeir Anda, tilknyttes selskapet som ekstern rådgiver. I følge Det norske er det inngått en avtale med Anda som gjør at han vil følge selskapet til igangsettelsen av Ivar Aasen i 2016.

Torgeir har vært en sentral person i utviklingen av selskapet gjennom mange år, men med ulike perspektiver på veivalgene framover så har vi kommet til at en videre tilknytning som ekstern rådgiver nå er den beste løsningen, sier Karl Johnny Hersvik, administrerende direktør i Det norske.