GDF SUEZ sponser oljemuseet

Et utstillingsvindu for industrien. GDF SUEZ E&P Norge har signert en femårig sponsoravtale med Norsk Oljemuseum – for perioden 2014-2018, skriver selskapet i en pressemelding. Vi er svært stolte over å bli en sponsor av museet, sier Maria Moræus Hanssen, Managing Director i GDF SUEZ E&P Norge. Norsk Oljemuseum er et utstillingsvindu for industrien som … Continued

Et utstillingsvindu for industrien.

GDF SUEZ E&P Norge har signert en femårig sponsoravtale med Norsk Oljemuseum – for perioden 2014-2018, skriver selskapet i en pressemelding.

Vi er svært stolte over å bli en sponsor av museet, sier Maria Moræus Hanssen, Managing Director i
GDF SUEZ E&P Norge. Norsk Oljemuseum er et utstillingsvindu for industrien som vårt selskap er en del av, fortsetter hun.

Vi er glade for å få GDF SUEZ ombord som en av våre sponsorer. Avtalen gir oss mulighet til å sikre driften av museet samt kontinuerlig forbedre våre utstillinger, sier direktør for museet, Finn E. Krogh

Norsk Oljemuseum i Stavanger ble etablert i 1999. Museet viser publikum hvordan olje og gass ble til for millioner av år siden. Det viser også den teknologiske utviklingen, fra de første plattformene i Nordsjøen, til stål-og betongplattformer utviklet og bygd i Norge, til moderne, fleksible produksjonsskip og undervannssystemer. Museet formidler også hvordan olje- og gassindustrien har påvirket det norske samfunnet og arbeidsliv.