E.ON slår alle rekorder!

Bare Statoil fikk mer. Bare Statoil ble tildelt flere lisenser i årets TFO-runde, skriver selskapet i en pressemelding. Dette er det høyeste antallet letelisenser E.ON E&P er tildelt så langt, og viser at myndighetene anerkjenner det grundige arbeidet som er lagt ned i søknadene fra vår side, sier Haakon Haaland, administrerende direktør i E.ON E&P … Continued

Bare Statoil fikk mer.

Bare Statoil ble tildelt flere lisenser i årets TFO-runde, skriver selskapet i en pressemelding.

Dette er det høyeste antallet letelisenser E.ON E&P er tildelt så langt, og viser at myndighetene anerkjenner det grundige arbeidet som er lagt ned i søknadene fra vår side, sier Haakon Haaland, administrerende direktør i E.ON E&P Norge.

De tildelte lisensene ligger i Barentshavet(to, en operert) , Norskehavet (tre) og Nordsjøen (syv, to operert) og underbygger selskapets langsiktige satsing i Norge.

E.ON E&P har over elleve år bygd opp en sterk og balansert lisensportefølje på norsk sokkel. Denne TFO-runden har gitt oss tilgang til nytt og viktig leteareal, og er sentralt for at vi skal kunne følge opp vår langsiktige letestrategi, sier letesjef Svend Erik Pettersson.

To av de tildelte lisensene ligger i områder som ikke tidligere har vært del av TFO (Tildeling i forhåndsdefinerte områder).