Bilde av ErikKarlstrom

Bytta bort kua

…fikk fela igjen. Norwegian Energy Company ASA (Noreco) har avtalt å overføre sin eierandel på 30 prosent i PL484 i Norskehavet til North Energy ASA (North), skriver selskapet i en pressemelding. Transaksjonen forutsetter myndighetsgodkjennelse. Partene er videre enige om at Noreco, under gitte forutsetninger, har anledning til å tre inn i lisensen igjen med en … Continued

…fikk fela igjen.

Norwegian Energy Company ASA (Noreco) har avtalt å overføre sin eierandel på 30 prosent i PL484 i Norskehavet til North Energy ASA (North), skriver selskapet i en pressemelding. Transaksjonen forutsetter myndighetsgodkjennelse.

Partene er videre enige om at Noreco, under gitte forutsetninger, har anledning til å tre inn i lisensen igjen med en redusert eierandel i fremtiden.

Overføringen av eierandelen i PL484 var opprinnelig en del av en avtale som ble offentliggjort sommeren 2014, og som også inkluderte PL616 i Nordsjøen. Denne delen av avtalen er kansellert, og Noreco vil dermed fortsatt eie 20 prosent i denne lisensen, hvor det er planlagt å bore en letebrønn i Haribo-prospektet senere i år.