Når nye høyder på ONS

Eni Norge velger News On Request. Det er ingen høydeskrekk i News On Request foran ONS. En 5 meter høy led-skjerm skal fylles med innhold for Eni Norge. Avansert 3D grafikk og motion graphics må til for å toppe den spektakulære led-veggen Eni Norge setter opp på sin stand under årets ONS. Multimedia-kontraktør News On … Continued

Eni Norge velger News On Request.

Det er ingen høydeskrekk i News On Request foran ONS. En 5 meter høy led-skjerm skal fylles med innhold for Eni Norge.

Avansert 3D grafikk og motion graphics må til for å toppe den spektakulære led-veggen Eni Norge setter opp på sin stand under årets ONS. Multimedia-kontraktør News On Request holder på med finpusset på sitt glansede produkt som skal hjelpe kunden å skinne på stand.

Det er fjerde gang vi leverer innholdet til Eni Norge på ONS, og selskapet har tidligere fått rosende omtale for nettopp innhold og løsninger på sin stand. Derfor legger vi mye ressurser inn i at dette skal bli bra.

Denne gangen er visningsflaten og blikkfanget større enn noensinne, med en led-skjerm som er nesten 2 meter bred og 5 meter høy. Det er klart at det er utfordrende å jobbe på i et såpass stort høydeformat, men det tar vår stab på strak arm, sier daglig leder Trond Eide,

Selskapet har også i år flere kunder på ONS. Både Statoil og Oil and Gas Cluster Helgeland får drahjelp på det visuelle fra News On Request.

Det er vel få arenaer kampen om oppmerksomheten er så heftig som på ONS. Vi er i de fleste tilfeller avskåret fra å benytte lyd som virkemiddel, og da blir innholdet og kvaliteten på det som vises desto mer viktig, sier Eide.

Bildet øverst i artikkelen viser animatør i News On Request, Jan Kristian Hagen, gjør siste finpuss på animasjon til Eni Norges stand på ONS.

Klikk her for å lese flere artikler om ONS.