Bilde av Skjelbred og Olsen

Klar for #ONS2014 ?

Kun få uker igjen! Medlemmer i TEAM enerWE får en unik støtte før ONS. Vi er nå i gang med filmintervjuer som vi skal publisere i forkant av oljemessen, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no. Hensikten er å bidra til at medlemmer i TEAM enerWE får enda flere besøkende på utstillerstandene. I tillegg vil medlemmer i … Continued

Kun få uker igjen!

Medlemmer i TEAM enerWE får en unik støtte før ONS.

Vi er nå i gang med filmintervjuer som vi skal publisere i forkant av oljemessen, forteller Magne Kristiansen, Daglig leder i enerWE.no. Hensikten er å bidra til at medlemmer i TEAM enerWE får enda flere besøkende på utstillerstandene.

I tillegg vil medlemmer i TEAM enerWE hver dag få eksklusive filmintervjuer på deres utstillerstands.

Vi vil lage stemningsrapporter der medlemmene i TEAM enerWE får mulighet til å kommunisere sitt budskap til alle leserne våre, forteller Magne Kristiansen.

Medlemmene i TEAM enerWE får også god støtte etter ONS.

Etter ONS kommer kanskje det vanskeligste arbeidet, nemlig å følge opp leads og close kontrakter. I etterkant av ONS vil vi kjøre intervjuer med medlemmene i TEAM enerWE der de kan spisse sitt budskap basert på erfaringene fra arrangementet.

Medlemmer i TEAM enerWE får første prioritet når det gjelder intervjuer og promotering, men det vil også være mulig for aktører som ikke er medlemmer å få et intervju.

Vi vil være tilstede i Stavanger hele ONS-uka. Dersom din bedrift har en nyhet dere mener er interessant for lesere av enerWE.no, så ta kontakt.

Dersom tiden strekker til, så kommer vi gjerne innom din utstillerstand, avslutter Kristiansen.

Skal du på ONS? Klikk her for filmer, intervjuer og mye annet spennende!

Bildet øverst i artikkelen er hentet fra workshop om ONS på Energy Communication Conference, et arrangement i regi av TEAM Nordmarka AS. Det opplyses om at Ansvarlig redaktør i enerWE har eierinteresser i TEAM Nordmarka AS.

Workshopen ble ledet av Trond Albert Skjelbred og Roger Holthe Olsen i NOR PR.