Fra Himmelblå

…til Aasta Hansteen. News on Request har lang erfaring medoppdragsfilm i oljebransjen. Vi har blant annet fulgt Eni Norge fra de var et lite selskap i Norge til et mye større selskap i Norge. Vi har hatt kontrakt med Eni Norge siden 2006, forteller Trond Eide, Produsent i News on Request. News on Request bistod blant … Continued

…til Aasta Hansteen.

News on Request har lang erfaring medoppdragsfilm i oljebransjen.

Vi har blant annet fulgt Eni Norge fra de var et lite selskap i Norge til et mye større selskap i Norge. Vi har hatt kontrakt med Eni Norge siden 2006, forteller Trond Eide, Produsent i News on Request.

News on Request bistod blant annet Eni Norge på ONS 2014.

Det er fjerde gang vi leverer innholdet til Eni Norge på ONS, og selskapet har tidligere fått rosende omtale for nettopp innhold og løsninger på sin stand. Derfor legger vi mye ressurser inn i at dette skal bli bra.

Denne gangen er visningsflaten og blikkfanget større enn noensinne, med en led-skjerm som er nesten 2 meter bred og 5 meter høy. Det er klart at det er utfordrende å jobbe på i et såpass stort høydeformat, men det tar vår stab på strak arm, sier daglig leder Trond Eide.

Se hele videointervjuet øverst i artikkelen.

News on Request har også erfaring utenfor oljebransjen.

Et av de største oppdragene vi har hatt var produksjon av TV-serien Himmelblå, forteller Eide.