Foto: Pandion Energy
Foto: Pandion Energy

- 2019 var nok et begivenhetsrikt år med solide resultater

Pandion Energy er godt fornøyde med en omsetning på like over eller under én milliard kroner - avhengig av hvilken dollarkurs man regner ut fra.

Publisert Sist oppdatert

Pandion Energy er en av de nye små lisenshaverne på norsk sokkel. Det vil si at de er en liten bedrift sammenlignet med andre olje- og gassselskaper, men sammenlignet med de fleste landbaserte virksomheter er de ganske så store målt etter omsetning.

I 2019 hadde Pandion Energy en omsetning på 103 millioner dollar. Med en snittkurs på 8,45 kroner per dollar i fjor, tilsvarer det en omsetning på ca. 870 millioner norske kroner. Med dagens dollarkurs på omtrent 10,50 kroner tilsvarer det en omsetning på nærmere 1,1 milliarder kroner.

- 2019 var nok et begivenhetsrikt år med solide resultater for Pandion Energy, sier Jan Christian Ellefsen, CEO i Pandion Energy.

I snitt oppnådde Pandion en oljepris på 66,4 dollar fatet i fjor, og de hadde en gjennomsnittsproduksjon på 4.334 oljeekvivalenter per dag gjennom fjoråret

Han legger imidlertid til at verden og markedet har endret seg dramatisk nå i år med virusutbrudd og priskrig på oljen. Selskapet følger derfor tett med på utviklingen, og styret er forberedt på å ta nødvendig grep for å holde selskapet likvid og finansielt sikkert.