Olje- og energiministeren bader i kaviar

Publisert

To gode venner

Å si at Olje- og energiminister Tord Lien er en nær venn av meg vil være å overdrive. Vi er faktisk nærmere sannheten dersom jeg skriver at jeg er en "stalker".

Tord Lien dukker aldri opp der jeg er, men jeg dukker ofte opp der han er. Jeg stiller meg pent i kø til det blir min tur (NRK og TV2 sniker seg alltid først). Når det så blir min tur stiller jeg spørsmål knyttet til oljeindustriens fremtid. Tord Lien svarer høflig. Han har alltid med seg folk fra kommunikasjonsavdelingen. De passer på så jeg ikke blir for innpåsliten. Jeg er jo en stalker (journalist).

Den første gangen jeg intervjuet Tord Lien fikk jeg jernteppe. Da var jeg fersk i gamet. Mannen i kommunikasjonsavdelingen stresset meg ved å kikke tydelig på klokka gjentatte ganger, og jeg glemte hva jeg skulle spørre om. Det endte med at jeg spurte om hvilket fotballag han heiet på. Så gikk jeg hjem.

Ministeren synes at jeg er morsom

Jeg har også forsøkt meg med mange ordspill rundt navnet Tord Lien. Jeg synes det er veldig pussig at en som jobber med energi har et navn som har med både Lyn og Torden å gjøre. Jeg er usikker på om vår olje- og energiminister har lest ordspillene. Jeg er enda mer usikker på om synes jeg er morsom.

Ministeren lever et liv med mye kaviar, og gambling for å si det sånn

Men så til saken.

Jeg innledet med å skrive at det vil være en stor overdrivelse å si at jeg er venn med Tord Lien. Mest sannsynlig så vet han knapt hvem jeg er. (Tord: Jeg er han lille asiateren som dukker opp med mikrofon og kamera overalt der du ferdes).

Men Tord og jeg er venner på fjesbok, en sånn nymotens kanal der man kan poste bilder av sitt perfekte liv. I den senere tid har jeg lagt merke til at vår olje- og energiminister lever et liv i sus og dus.

enerWE kan ikke være dårligere enn Se og Hør på sitt verste, så vi deler rett og slett noen bilder fra Tord Lien sitt liv. Rett ut på internett. Ikke uventet overgår det alt vi har sett i både Dallas, House of Cards og Mammon.

Som du kan se av bildet under, så bugner det av luksusvarer på hybelen til vår minister. Ikke bare kjøper han vanlig salami. Han kjøper Jubelsalami! I en tid der oljeprisen på ingen måte gir noen grunn til å juble. I tillegg unner han seg både Jarlsberg og Juice. Nå forstår jeg plutselig hvor det har blitt av alle oljepengene våre. JARLSBERG OG JUICE!

Ikke nok med det. enerWE er først ute med å avsløre at ministeren på en helt vanlig hverdag også mesker seg med Kaviar. Ja, du leste riktig. KAVIAR. Med mye majones. I tillegg driver han med gambling. Ja, du leste riktig. Han skriver det selv på sin fjesbok-profil.

Jeg merker at skillet mellom de folkevalgte og folket nå er på størrelsen med en Mong (for de som husker den tallstørrelsen). Det faktum at Thina Saltvedt og Paul Chaffey er blant de rundt 160 som har trykket LIKE på Kaviaren til ministeren gjør det på ingen måte bedre. De sitter sikkert også og spiser Kaviar akkurat nå!!!

Bak lukkede dører

Takket være Facebook har vi nå fått et lite innsyn i den luksuriøse tilværelsen vår egen folkevalgte minister lever. Jeg mener det er min samfunnsplikt som gravemaskin å publisere disse bildene ut på det åpne internettet slik at det norske folk får se hva som foregår bak de lukkede dører i politikken.

Så takk til Facebook som gjorde det mulig for oss å bli med hjem til olje- og energiminister Tord Lien.

- Chul Christian Aamodt, enerWE.no

----

PS: Neste gang jeg intervjuer Tord Lien kommer jeg ikke til å nevne denne saken. Det blir for flaut.

PS: Vi har fått tillatelse av Tord Lien til å publisere bildene fra hans Facebook.

Powered by Labrador CMS