Fortsatt meget lukrativ avtale

…men noen restriksjoner på Lunds aksjepakke. BG Group justerer den lukrative aksjepakken til Helge Lund etter reaksjoner på størrelsen. Summen endres ikke, men Lund må sannsynligvis sitte på aksjene lengre enn først planlagt. Det melder Sky News. Den tidligere Statoil-sjefen får aksjer til en verdi av rundt 130 millioner kroner som en del av lønnspakken … Continued

…men noen restriksjoner på Lunds aksjepakke.

BG Group justerer den lukrative aksjepakken til Helge Lund etter reaksjoner på størrelsen. Summen endres ikke, men Lund må sannsynligvis sitte på aksjene lengre enn først planlagt.

Det melder Sky News. Den tidligere Statoil-sjefen får aksjer til en verdi av rundt 130 millioner kroner som en del av lønnspakken sin i BG. Verdien av pakken vakte reaksjoner i Storbritannia, og dette skal være årsaken til at BG nå legger restriksjoner på den.

Beløpet endres ikke, men Lund kan komme til å måtte sitte på aksjene i en viss tid.

I et rundskriv som sendes til aksjonærene, legges det også opp til at aksjepakken knyttes til resultater på områder som strategi og sikkerhet.

Lund sluttet i Statoil 15. oktober i år for å ta over som konsernsjef i det britiske olje- og gasselskapet BG Group. (©NTB)