Flere utlendinger blir sendt hjem

140 ansatte mister jobben. ConocoPhillips føyer seg til rekken av selskaper i oljenæringen som ser seg nødt til å kutte i staben. 140 stillinger på land forsvinner i Norge. I tillegg avslutter selskapet avtaler med 270 konsulenter, mens flere utlendinger som jobber for selskapet, blir sendt hjem, skriver Stavanger Aftenblad. Bemanningsreduksjonen skal hovedsakelig skje på … Continued

140 ansatte mister jobben.

ConocoPhillips føyer seg til rekken av selskaper i oljenæringen som ser seg nødt til å kutte i staben. 140 stillinger på land forsvinner i Norge.

I tillegg avslutter selskapet avtaler med 270 konsulenter, mens flere utlendinger som jobber for selskapet, blir sendt hjem, skriver Stavanger Aftenblad.

Bemanningsreduksjonen skal hovedsakelig skje på land. Målsettingen er å gjennomføre nedbemanningen gjennom tilbud om frivillig sluttvederlag og førtidspensjon.Vi har ikke planer om å gå til oppsigelser, sier Stig S. Kvendseth, som er selskapets direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Norge.

De fleste av stillingene som fjernes, er ved hovedkontoret i Tananger i Rogaland. Både tekniske og administrative stillinger blir berørt.
De ansatte fikk beskjed om nedbemanningen på et allmøte tirsdag.