Bilde av risotto

Flere mister offshore-jobb

Nå rammes kokker og renholdspersonell. Forpleiningsselskapet ESS har sagt opp 100 av sine 900 faste ansatte. De 100 som mister jobben, er kokker og renholdere på oljerigger. Vi justerer organisasjonen basert på det aktivitetsnivået som er offshore. Nå er det mindre aktivitet, og da blir vi nødt til å nedbemanne, sier Therese Log Bergjord, administrerende … Continued

Nå rammes kokker og renholdspersonell.

Forpleiningsselskapet ESS har sagt opp 100 av sine 900 faste ansatte. De 100 som mister jobben, er kokker og renholdere på oljerigger.

Vi justerer organisasjonen basert på det aktivitetsnivået som er offshore. Nå er det mindre aktivitet, og da blir vi nødt til å nedbemanne, sier Therese Log Bergjord, administrerende direktør i ESS, til Stavanger Aftenblad.

Flere av de 100 har jobbet på riggene Floatel Superior og Safe Scandinavia. Floatel Superior skal til britisk sektor på nyåret, mens Safe Scandinavia skal til verft etter jul for oppgradering.

Når riggene flyttes ut av Norge, blir det mindre arbeid på oss. Normalt kommer enhetene tilbake igjen, sier Bergjord på generelt grunnlag.

©NTB