Bilde av Eirik Bergsvik
TEAM Nordmarka, Økonomi og Finans TEAM Nordmarka AS Foto: enerWE

Bli kjent med CEO i Interwell

Bransjen er preget av flere og hurtigere endringer.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse arrangeres i Stavanger den 21. og 22. oktober. Tradisjon tro, så intervjuer vi deltakere i forkant av konferansen for å bidra til nettverksbygging på tvers av selskapene.

I dette korte intervjuet kan du bli kjent med Eirik Bergsvik, CEO i Interwell A/S.

​Hvor jobber du, og hva er din arbeidsoppgave?

Jeg jobber i Interwell A/S hvor jeg er Konsernsjef.

Hva liker du å gjøre på fritiden, når du ikke er på jobb?

Vi har hytte på fjellet som brukes mest om vinteren, men også sommer og høst. Hele familien er glad i naturen og det blir en del turer på ski i løpet av vinteren. Siden vi bor på sørlandet har vi selvfølgelig båt også.

Hva er din forventning til Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse?

Jeg leder en bedrift i oljeindustrien som har vokst mye på kort tid, og det er spennende med en konferanse som har fokus på helt andre områder enn de tradisjonelle konferansene har.

Bransjen er preget av flere og hurtigere endringer enn tidligere og økonomi og finans-relaterte emner er viktige i så måte.

Du treffer Eirik og mange andre på Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse.

Oljeindustriens Økonomi- og Finanskonferanse er et arrangement i regi av TEAM Nordmarka og enerWE.no. Deltek Nordic er konferansens hovedsponsor.

Denne artikkelen er skrevet av TEAM Nordmarka AS som er kunde av enerWE AS

TEAM Nordmarka AS

TEAM Nordmarka AS er en profesjonell konferanseaktør. I 2015 arrangerer TEAM Nordmarka AS blant annet følgende konferanser: Se teamnordmarka.no eller facebook.com/teamnordmarka for ytterligere informasjon.
Annonse
Ads banner