Bergen Group + Semco + Apply

Ser frem til første kontrakt. Oljeserviceselskapene Bergen Group, Semco Maritime og Apply Rig har inngått en avtale om å etablere riggselskapet Hanøytangen Rig Service. Behov for prosjektansatte I utgangspunktet vil vi benytte allerede eksisterende ressurser i de tre organisasjonene. Men når nye prosjekter vinnes, vil vil trenge relativt mange prosjektansatte for definerte perioder, forteller Øyvind … Continued

Ser frem til første kontrakt.

Oljeserviceselskapene Bergen Group, Semco Maritime og Apply Rig har inngått en avtale om å etablere riggselskapet Hanøytangen Rig Service.

Behov for prosjektansatte

I utgangspunktet vil vi benytte allerede eksisterende ressurser i de tre organisasjonene. Men når nye prosjekter vinnes, vil vil trenge relativt mange prosjektansatte for definerte perioder, forteller Øyvind Risnes, Konserndirektør organisasjon og samfunnskontakt i Bergen Group ASA til enerWE.no.

Et marked i vekst

Riggservice-markedet er økende og ved å etablere partnerskapet Hanøytangen Rig Services, posisjonerer partnerne seg for å bli en ledende tilbyder av omfattende prosjekttjenester innen riggservice-segmentet, skriver Bergen Group i en børsmelding.

Hanøytangen på Askøy utenfor Bergen trekkes fram som godt valg fordi det er strategisk plassert og har gode verftsfasiliteter som tilgang til åpen sjø og ingen begrensninger for høyde når det kommer til innseiling eller vanndybde.

Står sterkere sammen

Jarle Lerstøl er leder for partnerskapet, og han sier at ved å slå sammen selskapenes krefter vil de være i stand til å tilby tilpassede prosjektløsninger til riggservice-markedet.

Aktiviteten i markedet er god og utsiktene ser lovende ut. Fra industrien ser vi en sterk interesse i at vi nå tilbyr våre tjenester i fellesskap og vi ser fram til å lande den første kontrakten i partnerskapet, sier Lerstøl.

Selskapet vil bli ledet av representanter fra alle tre selskapene.

©NTB