Øker ikke restriksjoner

Ingen flere innstramminger fra Russland. Russland vil ikke stramme inn restriksjonene på utenlandske olje- og gasselskaper som arbeider i landet, opplyser det russiske naturressursdepartementet. Flere har fryktet at Russland ville stramme inn restriksjonene for oljebransjen ytterligere, etter at EU og USA innførte omfattende sanksjoner mot landet på grunn av dets opptreden i Ukraina. Men Russland … Continued

Ingen flere innstramminger fra Russland.

Russland vil ikke stramme inn restriksjonene på utenlandske olje- og gasselskaper som arbeider i landet, opplyser det russiske naturressursdepartementet.

Flere har fryktet at Russland ville stramme inn restriksjonene for oljebransjen ytterligere, etter at EU og USA innførte omfattende sanksjoner mot landet på grunn av dets opptreden i Ukraina.

Men Russland planlegger ikke ytterligere innstramminger i begrensningene for utenlandske olje- og gassfirmaer, forsikrer den russiske ministeren for naturressurser og økologi, Sergej Donskoj, overfor nyhetsbyrået RIA fredag.

Torsdag sa Russlands president Vladimir Putin at landet vil videreutvikle det russiske markedet for å bekjempe sanksjonene. For å oppnå dette, vil det være nødvendig å skape et konkurransedyktig miljø for næringsfinansiering, noe som innebærer lettere tilgang til lån, opplyste presidenten.

©NTB