Ny letedirektør

Det Norske henter letedirektør fra Statoil. Gro Haatvedt er ansatt som letedirektør i Det norske oljeselskap ASA. Hun var frem til 1. januar i år letedirektør for norsk sokkel i Statoil. Gro G. Haatvedt (56) har vært letedirektør (senior vice president) for norsk sokkel i Statoil de tre siste årene. I denne perioden har Statoil … Continued

Det Norske henter letedirektør fra Statoil.

Gro Haatvedt er ansatt som letedirektør i Det norske oljeselskap ASA. Hun var frem til 1. januar i år letedirektør for norsk sokkel i Statoil.

Gro G. Haatvedt (56) har vært letedirektør (senior vice president) for norsk sokkel i Statoil de tre siste årene. I denne perioden har Statoil gjort flere betydelig funn, ikke minst Johan Sverdrup. Haatvedt har de siste årene blant annet hatt ansvar for avgrensingsbrønnene på Johan Sverdrup-feltet.

Haatvedt sier det var umulig å si nei til tilbudet om å bli letedirektør i Det norske.

Jeg ser fram til å begynne i Det norske. Det er en svært spennende oppgave å bygge et godt selskap videre. Det norske har allerede en betydelig portefølje, min oppgave blir å lede arbeidet med å styrke denne ytterligere. Jeg ser fram til å møte en kompetent og drivende organisasjon.

Gro G. Haatvedt er geofysiker fra Universitetet i Oslo (1984). Hun ble ansatt i Hydro i 1984 og fortsatte i Statoil etter at de to selskapene ble fusjonert. Hun har hatt flere lederstillinger, blant annet på Oseberg og som letesjef for Nordsjøen. Hun har hatt ansvar for forretningsutvikling i Iran og vært landsjef i Libya.

Arbeidende styreleder i Det norske, Sverre Skogen, sier han er svært fornøyd med ansettelsen av Haatvedt.

Vi har fått en svært dyktig letedirektør med lang erfaring og med svært gode resultater. Vi ser fram til å få henne med på laget i et selskap som alltid vil videre for å skape verdier på norsk sokkel.

Kilde: detnor.no