Gro Brækken går av

Fratrer før sommeren 2015 Gro Brækken vil før sommeren 2015 slutte som administrerende direktør i Norsk olje og gass. Dette melder Norsk olje og gass i en pressemelding i dag. Jeg har sterk tro på fremtiden for olje- og gassindustrien i Norge. Sammen med styret har vi utviklet en offensiv og tydelig strategi for organisasjonen … Continued

Fratrer før sommeren 2015

Gro Brækken vil før sommeren 2015 slutte som administrerende direktør i Norsk olje og gass. Dette melder Norsk olje og gass i en pressemelding i dag.

Jeg har sterk tro på fremtiden for olje- og gassindustrien i Norge. Sammen med styret har vi utviklet en offensiv og tydelig strategi for organisasjonen Norsk olje og gass de neste årene, sier Gro Brækken.

Styret, har sammen med Gro Brækken, diskutert hvordan arbeidet skal føres videre. I pressemeldingen kommer det frem at styret og Brækken har vært uenige om hvordan organisasjonen skal ledes videre. Brækken trekker frem dette som en hovedårsak til at hun nå velger å gå av.

Diskusjonen har avdekket at styret og jeg har ulikt syn på hvordan organisasjonen skal ledes i årene fremover, og da er den naturlige konsekvensen at vi skiller lag, sier Brækken.

Får gode skussmål

Styret er godt fornøyd med jobben Gro Brækken har gjort siden hun ble ansatt som administrerende direktør i 2009.

Gro Brækken har gjort en meget god jobb med å endre og modernisere arbeidet i Norsk olje og gass, og dermed styrket olje- og gassindustriens posisjon i samfunnet.  Vi har formet en strategi som gjør næringen godt rustet til å møte utfordringene vi står oppe i, sier styreleder i Norsk olje og gass, Tor Arnesen.

Styret i Norsk olje og gass starter nå arbeidet med å finne Brækkens etterfølger.