Forsinkelser for Noreco

Huntington stengt siden 18.oktober. Operatøren på Huntington-feltet har informert Norwegian Energy Company ASA (Noreco) om at produksjonen fra feltet blir ytterligere forsinket som følge av en utilsiktet hendelse under oppstart av stigerørsplattformen i CATS-systemet. Dette melder Noreco i en pressemelding. I følge de foreliggende opplysninger vil stigerørsplattformen være stengt minst til 18. desember 2014 og … Continued

Huntington stengt siden 18.oktober.

Operatøren på Huntington-feltet har informert Norwegian Energy Company ASA (Noreco) om at produksjonen fra feltet blir ytterligere forsinket som følge av en utilsiktet hendelse under oppstart av stigerørsplattformen i CATS-systemet. Dette melder Noreco i en pressemelding.

I følge de foreliggende opplysninger vil stigerørsplattformen være stengt minst til 18. desember 2014 og mest sannsynlig lenger.

Huntington-feltet har vært stengt siden 18. oktober i år på grunn av restriksjoner i rørledningssystemet CATS. Produksjonen skulle i henhold til opprinnelig plan vært gjenopptatt 5. desember 2014.