Nytt om navn:

Atle Isaksen starter i ny jobb hos BKK Nett på nyåret.
Atle Isaksen starter i ny jobb hos BKK Nett på nyåret.

- Ser frem til å begynne i den mest spennende nettjobben på Vestlandet

Atle Isaksen er én av sju nyansatte ledere i BKK Nett.

Publisert Sist oppdatert

Hos BKK Nett girer man opp arbeidet for å vokse. Nå hentes sju nye ledere til selskapet.

- Ansettelsene er første steg i byggingen av et stort, nettselskap på Vestlandet. Vi snakker ikke om BKK som har blitt litt større. Vi skal bygge et nytt selskap. Her får vi en ledergruppe med solid erfaring innen strømnettet, og noen med spennende erfaringer fra andre bransjer. Ledergruppen vil representere hele Vestlandet, sier konstituert leder av BKK Nett, Ketil Tømmernes i en melding.

I stillingen som leder for nettforvaltning og utvikling er Atle Isaksen ansatt. Han kommer fra jobben som divisjonssjef netteier i Sogn og Fjordane Energi (SFE), en arbeidsgiver han har jobbet for i 16 år. Isaksen vil ikke kommentere den nye stillingen i detalj, siden oppstart ikke er før om noen måneder.

- Nå har jeg jo fortsatt tre måneder igjen i jobben min i SFE Nett, og det er unaturlig for meg å gå inn i de muligheter og utfordringer som ligger i BKK Nett før jeg har fått avsluttet på en god måte her, sier han til enerWE.

Han forteller at nettselskapene på Vestlandet har tradisjon for å samarbeide godt på mange områder.

- Vi bistår hverandre i beredskapssituasjoner, vi samarbeider om innkjøp og logistikkløsninger, vi har gjort et stort AMS-prosjekt sammen og vi deler erfaringer og utvikler hverandre. Gjennom mye av dette samarbeidet har jeg blitt kjent med BKK og mange flinke BKK-folk fra utsiden, sier han.

Isaksen forteller at han gleder seg til å starte i sin nye jobb.

- Selv om det følelsesmessig er vanskelig å forlate SFE Nett etter så mange gode år, ser jeg selvfølgelig også veldig frem til å begynne i det jeg mener blir den mest spennende nettjobben på Vestlandet, sier han til enerWE.

- Det er mye som skal læres

NYE LEDERE: Her er ytterligere seks nye ledere i BKK Nett. Øverst fra venstre: Randi Ekehagen, Kjell Ove Skarsbø og Arild Fleten. Nederst fra venstre: Hermann Skromme, Truls Tystad og Kari-Anne Landro.
NYE LEDERE: Her er ytterligere seks nye ledere i BKK Nett. Øverst fra venstre: Randi Ekehagen, Kjell Ove Skarsbø og Arild Fleten. Nederst fra venstre: Hermann Skromme, Truls Tystad og Kari-Anne Landro.

Også Kjell Ove Skarsbø, er nyansatt og starter som leder for digitale tjenester. Han kommer fra en stilling som sjefsarkitekt i TV 2, hvor han har ledet arbeidet innen utvikling, integrasjon, løsningsdesign og teknologivalg. Han også vært leder for TV2s største transformasjonsprosjekt.

- Hva blir den største endringen for deg når du går inn i ny jobb?

- Den største endringen er at dette er et helt nytt fagfelt, jeg må bli kjent med en hel ny organisasjon med sin kultur. Jeg tar med meg en faglig bredde i forhold til teknologi kompetanse, samt at jeg har vært sentral i TV 2 sine transformasjons- og flytteprosjektet og har opparbeidet meg stor endringskompetanse, sier han til enerWE.

Skarsbø har også erfaring blant annet fra Bergen kommune og Helse Vest IKT. Nå forbereder han seg på en periode med bratt læringskurve.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer, mye som skal læres og bli kjent med nye kollegaer. Og det blir en bratt læringskurve innenfor et nytt fagfelt. Kommer fra en bransje som har vært og står i store endringsprosesser i en global konkurranse. Selv om det er for tidlig å si noe om hva som blir de største utfordringene i den nye jobben, er det klart at det finnes universelle utfordringer rundt transformasjon og digitalisering, som jeg antar også er tilfellet i BKK Nett, sier han.

Han starter i sin nye jobb i løpet av våren 2020.

Fire nye regionledere og ny leder for operasjonssenter

Kari-Anne Landro er ansatt som leder for operasjonssenter. Hun kommer fra jobben som ordfører for Høyre i Sund kommune - en stilling hun har frem til kommunesammenslåingen 1. januar.

- Kari-Anne har bred erfaring ledelse, beredskap og endringsledelse. I tillegg har hun en svært god forståelse for samfunnsberedskap gjennom rollen som ordfører, sier BKK-topp Tømmernes om ansettelsen.

De fire siste nyansatte er alle ansatt som ledere for hver sin region. Arild Fleten er ansatt som leder for region nord, Førde. Han kommer fra jobben som konstituert direktør for Sunnfjord Energi. Randi Ekehaug er ansatt som leder for region midt, Knarvik. Hun kommer fra jobben som divisjonssjef i BKK Nett.

Truls Reed Tystad er ansatt som leder for region sørvest, Bergen, og han kommer fra en stilling som seksjonssjef for materiell og opplæring i BKK. Som leder for region sørøst, Dimmelsvik, er Hermann Skromme ansatt. Han kommer fra jobben som daglig leder for BKK Kvinnherad.

Har din bedrift nylig ansatt eller har du byttet jobb? Tips oss på [email protected]!

Powered by Labrador CMS